sevgilinin kız arkadaşları sorunsalı?

kızlar sevgilinizle canımmlı, bitanemmli 4, 5 yıllık kız arkadaşları konuşsa ve sizi rahatsız etse ne yapardınız? bazıları farklı bir hayatı da var sevgililerinizin isterseniz fanusa filan koyun diyor ya, böyle diyenlerin bu şekilde olursa eğer, düşüncelerini merak ediyorum. ne yapardınız? çok samimi arkadaşlıklar karşısında tepki veriyor musunuz?

1. ben 4-5 yıllık arkadaşlarıma canım bitanem demiyorum ya biraz sulu geliyor bana. arkadaşlarımın fazla baskıcı sevgililerine sinir olmama rağmen sorunuzda haklısınız bence canım bitanem gereksiz yani.

25 mart 2018 02:01

2. Istedigi kadar yobaz desinler benim sevgilimin kız arkadaşı olamaz nokta. Is arkadaslari olabilir topluca yemeğe gidebilir ve is ortamında düzeyli bir şekilde konusabilirler ötesi olamaz. Çünkü ben de böyle yasiyorum. Lise mahalle arkadaşlarimi görünce selam verip yolda halini hatirini soruyorum o kadar.

25 mart 2018 02:02

3. 3. anonim kusturdun.

soruyu soran sevgili süslü; aralarında bir mesafe olmasını istemen en doğal hakkın. bu kadar samimiyete bence de gerek yok çünkü. seviyeli olduğunu sürece kız arkadaşları tabii ki olabilir. ben de öyleyim çünkü. sevgilim varken başkasına bir tanem vs. demek çok saçma. bunları sevgilisi olan erkeklere söyleyen kızları da ne bileyim garip buluyorum çok fazla.

25 mart 2018 02:28

4. çok itici geliyor bu kızlar:(

25 mart 2018 02:31

5. acikcasi gorustugum, konustugum veya sevgili oldugum kisinin karsi cinsten yakin arkadasi yoksa garipsiyorum. demek ki bu adam karsi cinsiyle arkadaslik kurmayi bilmiyor diyorum.

benimde 6-7 senelik cok yakin oldugum bir erkek arkadasim vardir. yalniz bu da mesela sevgili oldugunuz kisiyle alakali. yani ben yakin arkadasimla cok yakinimdir bebegim derim kuzum derim kusum derim ama sevgilisi yokken. sevgilisi varsa veyahut benim varsa arada ki o mesafe zaten korunur. yani oturup kusum demem x tir adi xcim derim. karsimdaki kisiden de bunu beklerim. daha su zamana kadar hicbir erkek arkadasimin sevgilisi benden rahatsiz olmadi aksine hepsi bana cok guvendi kendi arkadaslari bildiler. yani tamamen kendi sevgilinizle alakali. arkadas insanin aynasidir.

sevgilisi oldugunda kendini geri cekmeyen, aradaki sinirini koruyamayan kisiler beni rahatsiz eder. konusma/gorusme demem fakat araya mesafe koydurturum.

25 mart 2018 02:42

6. Çok yakın erkek arkadaşlarımın olduğu gibi, çok yakın kız arkadaşları olabilir. Arkadaşlarımızı cinsiyet üzerinden ayırmıyoruz.

Beni seviyorsa, güveniyorsam sevgili olurum; ne fanusu ya? Öyle ilişki mi olur, esaret mi bu?

25 mart 2018 07:03

7. Ben sevgilisi olan arkadaşıma böyle kelimeler kullanmaya çekinirim.

25 mart 2018 10:59

8. Benim olduğu gibi onun da çok yakın iki karşı cins arkadaşı var, ikisi de senelerdir hayatında.

Bir şey olacak olsaydı şimdiye on kere olurdu süslücüm. Kendime güvendiğim gibi ona da güveniyorum. Arkadaşlarımızla beraber tatile de çıkarız, yatıya da gideriz, başbaşa da dışarı çıkarız hiçbir şey olmaz.

Sanırım aradaki dengeyi oturtabilmiş şanslı kesimdenim. Başka biri olsa, ya da arkadaşları farklı insanlar olsa ben de güvenmeyebilirdim. Ama adamı zaten çıkmadan önce uzun bi süre tanıma fırsatım olmuştu

25 mart 2018 11:06

9. 2 yıllık ilişkim bu yüzden bitti. o kadar masum değiller yani. hele ki sizinle yarış haline giriyorlarsa daha büyük problem. öyle yobaz falan değilim. benim de erkek arkadaşlarım var sevgililerini de tanırım 11 yıllık arkadaşım var mesela bitanem falan demem. hele ki sevgilisi varsa daha da dikkat ederim. kızla daha yakın olmaya çalışırım ki ilişkileri bozulmasın. arkadaşlık başka ilişki başka saygı duymak lazım. ama bazı hemcinslerimiz bu konuda anlayışlı olmuyor maalesef. hiç kız arkadaşı olmasın demem asla o çok abartı ama işte böyle seviyesiz bir tipse uğraştırıyor insanı. ben mesela sevgilime söylüyordum rahatsız oluyorum bu samimiyetten diye bu sefer de tepki alıyordum. onu kıskanmayacaksın herhalde o benim kardeşim gibi diyordu. ay düşündükçe geriliyorum allah sabır versin süslücüm.

26 mart 2018 00:49