sevgilinize nude atıyor musunuz?

günümüz dijital ortamı beni tedirgin ettiği için şimdiye kadar atmadım ama onu baştan çıkarmak istiyorum. atıp pişman olan başına kötü bir şey gelen var mı? derdini seveyim demeden cevaplarsanız sevinirim ssler :)

1. çatır çatır fotoğraflaşan arkadaşlarım var özenmiyorum değil cvbdfg

30 nisan 2021 18:58

2. ben 22 o 25 kızlar. cinsel hayatımız da var ama fotoğraf olayına hiç girmemiştim. tam kapanmada görüşmeyeceğimiz için beni arzulasın kendimi hatırlatayım istedim. kararsız kaldım sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim.

30 nisan 2021 19:09

3. güven meselesi. çok güvendiklerime atıyorum, yüzüm görünmüyor ama hiçbirinde :d

30 nisan 2021 19:14

4. istese atardım ama istemediği için atmıyorum sjhshss

30 nisan 2021 19:14

5. Ssnin anlamını biliyor musun

30 nisan 2021 19:21

6. Takilmaca fwb tarzi birlikteliklerde o ise hic girmedim. Onun disinda Iki tane uzun iliskim oldu. Turk erkegiyle olan Uzun iliskimde belki 1 -2 kez o da asla yuzum belirgin arka plan olmadan atmisimdir. Isvecli olanla baya goruntulu seks, nude, seksting akti cok da keyif aldim. Simdi turkiyede yasiyorum, cevrem de agirlikli turk yarin birgun bu ortamdan sevgilim olursa Cok hosuma gitse de turk erkegine asla guvenmiyorum.

7. Ssler yani seks severler. Bence süslü öyle yorumlamış

30 nisan 2021 19:23

8. anonim 7, süslü olarak biliyorum. yanlışsam düzeltin lütfen :)

30 nisan 2021 19:23

9. Diger cevabinizi simdi okudum. karsi tarafin o da beni ozlesin, aklina geleyim, arzulanayim ya da uzaktayken de mutlu edeyim gibi bir cabasi var mi? Yoksa hic dusunmeyin bile zaten bu isler karsilikli.

30 nisan 2021 19:26

10. anonim 8, sexting yapıyoruz, bazen fotoğraf atıyor. Beni istediğini belli ediyor, arada fotoğraf atıyor ama ben hiç atmadım. Nude at diye darlayan tiplerden değil ama o atınca ben de atmak istiyorum. dile getirmiyor ama o da bekliyordur.

30 nisan 2021 19:30