sevgilinizin/eşinizin karşı cinsle arkadaşlığı nasıl sınırlar içinde ise sorun etmezsiniz?

uç şeylerden bahsetmiyorum aşırı yakın temas vs onlar zaten arkadaşlıktan çıkmış şeyler "bence" ama mesela arkadaş olduğunu söylediği kişiyle neler yapması, nasıl konuşması vb sizi rahatsız eder? ya da en başta karşı cinsle yakın arkadaşlık kurulabileceğine inanıyor musunuz samimi olarak?

1. Partnerim sınırlarını kendi çizebilir herhangi bir şeyi dert etmem.

18 mart 2024 22:18

2. İş arkadaşlığı dışında muhabbetleri istemezdim. Beraber gülüp eğlendiği bir tek ben olmalıyım. Karşı cinse de hanım diye hitap etmeli. Sadece benim yakın arkadaşlarıma ve kendi yakın arkadaşlarının eşine, sevgilisine ismiyle seslenebilir. Yani benim tanıdığım biri olmalı. Karşı cins biriyle de başbaşa oturup görüşemez.

18 mart 2024 22:20

3. Inanıyorum.cok temas eden ve nerede ne konusacagini bilmeyen biriyle olmaz ama

18 mart 2024 22:37

4. herhangi bir cinsle nerede nasıl konuşacağına ya da davranacağına dair kendince bir yöntem geliştiremeyen kişiye karşı ben sınır çizerim ve hayatıma almam.

18 mart 2024 23:59

5. Yakın erkek arkadaşlarının sevgilileri ile istediği kadar görüşebilir kanka olabilir, çift halinde takılınır o halde zaten. Aksi durumda ben yokum Allah korusun. Daha önce sevgilimin en yakın kız arkadaşıyla aldatılmışlığım var travmalıyım ben gelemem o işlere. Yakın kız arkadaşının eşi sevgilisi falan varsa 4lü görüşürüz maksimum bu. Allahım iyi ki sevgilimin kadın arkadaşı kalmadı dlfjdkfkf. Bakın dikkat edin "kalmadı". Etraf yavşak dolu, bunları geri püskürtmek lazım.

19 mart 2024 00:01

6. + iş arkadaşlıklarına aman güvenmeyin, asıl aldatmalar oralarda oluyor. İş ayağına sürekli "call" yapmaya çalışan, garip ince imalarla sevgilime yürüyen evli bir kız vardı. Aynı proje üstünde çalışıyorlarmışmış da. Etraf yavşak dolu, evden çalışmıyorlarsa arada gidip görünün ortamı inceleyin. Aynı şey erkekler için de geçerli bu arada. Sevgilisi olan erkeklerin kadın iş arkadaşlarını götünü puanladıklarını duyduğumdan beri iyi değilim. Kimse masum değil aq bu dünyada akıl sağlığını korumak zor. Neyse sakinim.

19 mart 2024 00:05

7. Cevaplar kanımı dondurdu siz bu kafayla huzurlu huzurlu ilişki mi yaşıyorsunuz

19 mart 2024 07:14

8. "beraber gülüp eğlendiği bir tek ben olmalıyım." ne kadar da hastalıklı bir bakış açısı. aman bu tarz anonimlerin gazına gelmeyin. namusumsun diyen erkeklerden bir farkı yok bu cümlenin.

19 mart 2024 12:40

9. A8 herkesin terchi farklı ne alaka namusla. Sürekli karşı cins birisiyle esprili kakir kikir gülmesini istemem gevşek gibi. Dışarıya karşı ciddi olmalı partileyen birini de istemem. Eğlenmek için kız kankaları değil ben olmalıyım. Herkesle hemen muhabeti olan sosyal birini istemem.

19 mart 2024 12:47

10. A7 sen okuduğunu yanlış anladın sanırım. Aldatılma travmam başka bir kişiyle yani eski sevgilimle. Şimdiki sevgilimin kız arkadaşının "kalmama" sebebi de biz ilişkiye başladıktan sonra rahatsız edici hareketleri olan yavşak kız arkadaşına mesafe koymuş olması. Ben rahatsız oldum çünkü ve onunla da bunu konuştum, o da gerekeni yaptı. Sevgilim yavşak gözü dışarda bir adam olsa 1 gün geçiremem bu konuda kırmızı çizgilerim var. Anlatmak istediğim dışardan ne geleceğini bilemiyorsunuz, gerektiği zaman da siz sevgilinize yürüyen tiplere bok gibi davranıp uzaklaştırmalısınız. Aynı şey kadınların da başına gelebilir. Kendinizden yola çıkın, şimdiye kadar sevgiliniz olduğu halde kanka ayağı yaparak ya da çeşitli üstü kapalı hareketlerle yürümeye çalışan, koyduğunuz mesafeyi aşmaya çalışan erkekler olmuştur. Size olmadıysa da çevrenizde görmüşsünüzdür. O durumda sevgilinizin gelip boy göstermesi gerekir. Aynısının kadın versiyonunu anlattım diye bu kadar gerilmenize gerek yok. Yavşak insanlar vardır ve hep olacaklar. Önemli olan sevgilinizin ve sizin bununla nasıl başa çıkabildiğiniz.

19 mart 2024 12:57