sevgilinizin eski sevgilisini unutup unutmadığını nasıl anlıyorsunuz?

takıntılı ve paranoyak gibi gözükmemek için (takıntılı ve paranoyak bir insanım) açık açık soramıyorum. ki sorsam da unutmadım demez yani kimse. 2019 yılı ortalarında  ayrılmışlar, kız aynı sene başkasıyla evlenmiş, evlenmeden önce de kasım gibi falan bunu aramış. aşık olduğu tek kişi oymuş bu arada.

1. Süslü sizi kızla kıyaslıyor mu, olur olmadık yerde konusunu açıyor mu, "onun saçı şöyleydi, parfümü böyleydi" diyor mu? Benim erkek arkadaşım da uzun ilişkiden çıkmıştı (5 senelik) her zaman dikkat ettim, bunları gözlemledim. Size de bunlara dikkat etmenizi öneririm.

19 mart 2021 18:39

2. süslü anlayamazsın hiç bir zaman. eğer belli etmezse o kişiyi çok özler gibi konuşmazsa nasıl anlayacaksınız ki?

19 mart 2021 18:42

3. Cüzdanında resmini tutuyormuş ve doğum günümde bana Hediye ettiği parfüm meğer kızın parfümüymüş.

19 mart 2021 18:49

4. Ya beni kıyaslamıyor da bugün mesela eskiden çok kıskançmış, şimdi bana öyle değil. Eski ilişkilerimde böyle olsaydım hiçbir ilişkim bitmezd dedi. Bir de kızdan bahsederken bir kere hatun dedi. Ben ona çok bozuldum günümüz bozulmasın diye sustum. Arkadaşıma da onla alakalı bir şet derken hatun demiş dün. Hatun ne yani

19 mart 2021 19:44

5. Hatun kelimesi bana çok sahiplenici geliyor. Hani benim zevcem der gibi. Pek hoşlanmam o yüzden o kelimenin kullanılmasından sevgiliylen. Ve beni de rahatsız ederdi eski sevgilisine kullanması. Sahiplenici bir kelime çünkü bence.

19 mart 2021 20:51

6. Eski sevgilisi kahramanmaraşlıymış. Adamın maraşla uzaktan yakından alakası olmadığı halde sürekli maraş şakaları yapıyordu. Yok maraş dondurması yok bilmem nesi konusu açıyordu. Benimle konuşurken onu hayal ediyordu bence, onunla çevirdiği muhabbeti bana yapıyordu.

19 mart 2021 21:06

7. Süslü kıskanç olmamakla ilgili muhabbet çok sorun değil tek başına. Hata ede ede öğrenmiş olabilir. Ben de mesela eski ilişkimde şunu yapmasaydım daha iyi olurdu diyebiliyorum. Ama diğer söyledikleriniz beni de rahatsız etti biraz. Mesela soru kısmındaki ayrıntıları nasıl öğrendiniz, durduk yere mi anlattı? Paranoyak gözükmek istemiyorum dediğinize göre siz sormadınız sanırım.

19 mart 2021 21:14

8. Hem yakın arkadaşımla arkadaş ona anlatmıştı biz sevgili olmadan çok önce, aynı yerde çalışıyorlar. Biz de aynı okuldan mezunuz, ara ara normal konuşuyorduk flört etmeden tam o dönem anlatmıştı o arada bana da anlatmıştı. O da benim geçmişimi bilir tamamen. Hatun kısmınıda bir mekana girmeden fiyatına bakayım daha önce kazınlandım bir kere dedi, artık hep bakıyorum dedi. Baktıktan sonra anlattı hatunla bir kere bir yere gittik iki kişi şu kadar hesap ödedik diye

19 mart 2021 21:20

9. zaten daha bir ay bile olmadı sevgili olalı, sanırım zamana bırakıp görmekten başka bir şey yapamam

19 mart 2021 21:21

10. Süslü şu hesap meselesi sıkıntılı bence ya. Anlatmasına gerek yokmuş sanki. Sormadan eski sevgili anlatan adamlardan iyi enerji alamıyorum. Ben unutamamış gibi hissettim ama yanlış yönlendirmek istemem. Şimdilik kendinizi çok kaptırmayın sadece.

19 mart 2021 21:27