sevgilinizle haftada kac kez seks yapiyorsunuz? ilk aylarda haftada kac normal?

1. 1,5 yıldır birlikteyiz cumartesi günü 4 kez yapınca dün görüşmeyelim dedik ama akşam gel bir şeyler yiyelim diye çağırdım 2 kez de akşam seviştik. Haftada 5-6 gün görüşüyoruz. Rutinimiz günde 2 kez ama bazen 3-4 oluyor benim libidoma göre

7 mart 2022 07:56

2. Hatta çok komik daha önce buraya yazmıştım hey maşallah gibi cevaplar gelmişti ben de okutmuştum dün akşam yatakta uzanırken sözlüğe yazsan inanmazlar dedi ben olsam ben de inanmam dedim güldük ahajha sabahında bu soru hahahahah

7 mart 2022 07:58

3. Günde 6 kere sevişmek ne oha aq

7 mart 2022 08:14

4. Normal diye bi şey yok, ilişkiye göre değişir diyecektim ama a1 yüzünden diyemiyorum. (gizlinot: swh)

7 mart 2022 08:33

5. Ben de normal yok demeye gelmiştim. Ama kendimden örnek verirsem ilk aylarda hiç durmadan yapıyorduk a1 in dediği kadar olmasa da ona yakındı. Şu an 2-3 yıldır beraberiz daha mantık çerçevesinde yapıyoruz.

7 mart 2022 09:07

6. 3.5 yıldır sevgiliyiz 3 ayda 3 kere yapmışızdır ajsjsjs kavgalar küslükler oldu sonra da sınav dönemi birbirimizle buluşamadık :)

7 mart 2022 09:34

7. Yani son 3 ayda 3. Ondan önce haftada 4 gibiydi. Ondan da önce her gün 1-2

7 mart 2022 09:34

8. İlk zamanlar haftada 3 civarıydı. Artık sık ilişkiye girmek beni hasta ettiğini düşünüyorum azalttım o yüzden.

7 mart 2022 10:04

9. 6 yıldır birlikteyiz. İlk zamanlar her gün ama o zamanlar ogrenciydik bu kadar yoğun asla değildik. Şimdi ikimizde haftanın 6 günü çalışıyoruz ve sabah 6 da kalkıyoruz bu çok etkiliyor bizi istek var ama yorgunluk da okuyor. 2 güne 1 bazen 3 güne 1 yapıyoruz.

7 mart 2022 11:28

10. ben de sevişmek istiyorum ya ım yehhhhh