sevgilisi erasmusa giden süslüler?

kafam karışık, seneye sevgilim gidecek. ona güveniyorum oradaki kızlar da fenaymış. böyle partiler vs duyuyorum hep :( sevgiliniz gittiğinde neler hissetiniz sonuçları ne oldu ya da o dönemde iletişiminiz nasıldı süslüler merak ediyorum

1. Nereye gidicek sevgiliniz

30 ocak 2019 19:49

2. daha belli değil ama büyük ihtimal polonya

30 ocak 2019 19:51

3. Çok yakın erkek arkadaşım Romanya'ya gitti tüm partilere katıldı ancak sıfır alkol sıfır seks.

Ama çok görmüş odasından çıkmak zorunda kaldığı geceler falan türkler sapıtıyor diyordu.

Yani yapan da var yapmayan da sevgilinize güvenin.

30 ocak 2019 19:53

4. Hiç cevaplara bakma boşuna. Ben sana tek kelimeyle söyleyeyim tamamen ‘karakter’ yani bunu şey gibi söylemedim karaktersiz erkek vs gibi. Karakteri girişken sosyalse arkadaş ortamı canlı olur ama sessiz sakinse yada çabuk kaynaşamıyorsa 6 ayda yapılacak bir çevre yok. Ben erasmusa gittim, popüler bir ülkeydi, karakterim 2.si gibi. Sevgilim yoktu. Peki ben ne yaptım tek başıma ülkeler gezdim, akademik olarak kendimi geliştirdim, arkadaş olarak sadece karşı komşum vardı. Sevgili aramadım hiç, şuan o zamanlardaki sakinliği o kadar özlüyorum ki. İyi ki de diyorum manyak bi arkadaş ortamı yapayım diye kendimi yırtmamışım, şuan ziyadesiyle var, oluyor yani illaki

30 ocak 2019 19:56

5. sağol süslü ben sevgilime güveniyorum klişe olacak ama etrafa güvenmiyorum bir de uzun bir süre hele 1 yıl olursa çok üzülürüm ya. belli etmiyorum zaten sadece uzun bir süre hayırlısı vs diyorum zor gerçekten.

30 ocak 2019 20:22

6. Süslüm geçen sene bizzat Polonya'da 2 dönem erasmus yapmış biri olarak zor bir durum :( kızları gerçekten çok güzel ve bakımlı. Aynı okulda olduğum bir erkek arkadaşımdan biliyorum kız arkadaşıyla ayrılmak zorunda kaldılar. Karşılıklı güven duygusuyla ilgili olduğu bir gerçek ama o partiler, çeşitli festivaller bayramlar falan hiç hoş olmayan görüntülerle karşılaşmıştım. Elbette her ilişki ayrılıkla sonuçlanacak diye bir kaide yok ama iki tarafın da yıpranmaması adına karşılıklı enine boyuna detaylı konuşmanızı önerebilirim.

30 ocak 2019 20:32

7. 5. anonime de kesinlikle katılıyorum bu arada

30 ocak 2019 20:33

8. Türkler yurt dışına gidince neden ipinden boşanmış boğaya dönüşüyor ya? Avrupa öyle sandığınız gibi köpük partisi mekanı falan değil aksine eğlence kültürü olarak türkiye çok daha marjinal.

30 ocak 2019 20:45

9. @mecruhbelle ne gibi şeylerle karşılaştın süslü :( arkadaşın neden ayrıldı ki

30 ocak 2019 20:50

10. Erasmusa gittim kizlar fena demissiniz sevgilisi olan erkekleri orada gorduk %90inin gozu disarida Ben soyliyim yani. Gercekler %10 cidden iyi

30 ocak 2019 21:01