sevgiliye trip nasıl atılır hiç beceremiyorum ?

hiç trip atamıyorum hep çok anlayışıyım bu da kazandırmıyor bence susluler evet trip nasıl atılır sjja mesela buluşacaktık uyuyakaldi bunun üzerine ne yapılır

1. Mesaj atarsa kısa ve net cevaplar ver.Hımm,tamam falan de

27 şubat 2019 12:49

2. trip atmayın çoğu erkek hoşlanmıyor itici buluyor.

27 şubat 2019 12:50

3. tripten erkekler hoşlanmıyor demiş bir süslü ama erkekler de en az kadınlar kadar trip atıyor kesinlikle. kendinizi suçlu çıkarmayacak şekilde, çok abartmadan hafif bozulma olarak görünecek şekilde iyi ayarlamak gerekiyor. yok haklıyken haksız duruma düşersiniz.

27 şubat 2019 12:52

4. trip hoş değil de bozulduğunuzu belli edebilirsiniz süslü. bu yaptığın beni kırdı şuan seninle konuşmak istemiyorum diyebilirsin. herşeye aşırı anlayış göstermekte karşı tarafın hiçbir hatasını görmemesine sebep olur. konuşarak anlaş yani. sağlıklı ilişki yürütmek istiyorsan tabi :)

27 şubat 2019 14:06

5. Süslü ne güzel beceremiyormuşsun yapma işte. Bence de berbat bi şey erkek arkadaşım bana yapsa asla çekmem

27 şubat 2019 14:17

6. açıkça konuşmak daha sağlıklı. şu davranışından dolayı üzüldüm, bu konularda daha dikkatli olabilirsen ikimiz de daha mutlu oluruz gibi bir dil kullanmak her zaman daha yapıcıdır ve ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olur. trip atmanın sonu yoktur, başlayınca bi bakarsınız her şeye trip atar olmuşsunuz. ne güzel anlayışlı bir yapınız varken bunu hiç bozmayın.

28 şubat 2019 01:11