sevgiliyi geri döndürmek için "no contact rule" işe yarıyor mu?

selam süslüler, hiç "no contact rule" denilen yöntemi deneyip, ilişkinizin düzeldiği oldu mu? "no contact rule"a göre, sorunlar yaşadığınız/ara verdiğiniz/ayrıldığınız kişiyle en az 2 hafta olmak üzere asla hiç bir şekilde iletişim kurmamanız gerekiyormuş, böylece sizi özlemesi ve aklını toparlaması daha net oluyormuş. bizde buna "sakın sen arama bak gör o kesin arayacak" yöntemi deniyor gerçi ama :) bu yöntemi deneyip istediği olan süslü oldu mu merak ettim, yoksa giden gidiyor mu?

1. Adam seni seviyorsa her türlü özler ve ister. Ama sevmeyen adam belli süre sonra belki çıkar için açar. Bunlar çok değişken şeyler.

4 nisan 2018 13:33

2. Bende 4. Günde işe yaradı. Ağır kavga etmiştik bendeydi hata  4 gün boyunca asla iletişime geçmedim. Sonra kendi döndü insan biraz çabalar eder diye hatsgahaj. İlişkim uzun yıllık bu arada onu belirteyim :) ama bana 2 hafta uzun geldi açıkçası

4 nisan 2018 13:34

3. Benim eski sevgilim bir kac kere ben emin degilim diyerek ayrildi benden. Ilk baslarda arayip aglayip sizlayip ikna ediyordum. Sonra ehh seninle mi ugrasicam dedim ve aramadim. Adam 1 ay sonra bir gun aglaya aglaya aradi. Ben cok kotuyum yanima gelir misin diye. O zaman baristik bir daha da bu konuyu gundeme getirmedi. Yillar sonra bambaska bir nedenle bir anda ayrildik. Aramadim o da aramadi. Belli olmaz yani. Bittiyse bitmistir sirf aramadin diye donmez.

4 nisan 2018 13:42

4. Çok haksızdı ve öfke anında ayrılık mesajı attım hiçbir şey yazmadı karşılık olarak. Sanırım ayrıldık :) Bugün hiçbir şey yapmadan beklediğim 3. Gün. umarım öyle bir şey vardır ve geri yazar.

4 nisan 2018 13:51

5. Ayrılalı 2 ay olmak üzere.sadece 2 hafta sonra bir kez yazdım;çok özlemiştim ama ters ters cevap verince ben de söylemedim kivirdim.bi daha konuşmadık.o süreçte de beni tüm sosyal medyalarından sildi vs.suan yine bi mesaj atma atağı geçiriyorum.yarim saatte bir atayim atmamalıyım şeklinde kafayı yemiş haldeyim.ayrılırken belki birkaç ay sonra ben pişman olup doncem bilemeyiz vs dediği için haber alamadığım her geçen gün kesin şuan çok üzgün o da ozluyo falan psikolojisine giriyorum.derken ben ne zaman böyle ıyi bir şey düşünsem bam bi darbe yiyorum.bi bakıyorum facebooktan silmiş ya da bi arkadaşıma olmaz artık vs demiş.cidden dipteyim.arkadaşlarım da yazarsan döneceği varsa da dönmez zaten bunalmış vs dediği için kendimi tutmaya çalışıyorum.ama bir yandan da hayat kısa yarim saat sonra birimize bir şey olmayacağının garantisi yok mesela.biraz soruyu provake etmiş gibi oldum ama yorumu deneyimi olan esirgemesin lütfen.

4 nisan 2018 14:04

6. 10. anonim; anliyorum sizi ama kucuk bir analiz yapin bence bu noktada en kotu olasiligi dusunerek. mesela mesaj attiktan sonra sizi tekrar terslerse ve asla olmaz derse yasayacaginiz keske mesaj atmasaydim pismanligini, hayal kirikligini vb kaldirabilecek misiniz? cevap hayir ise yapmayin bunu kendinize. dunyaya bir kere geliyoruz diye bile bile kendinize zarar vermeyin sevgili suslu. yok ben atlatirim diyorsaniz, atin gitsin mesaji.

4 nisan 2018 14:50

7. değerli fikirleriniz için çok teşekkürler süslüler, ben de çok aradayım bu yöntemi görünce deneyimlerinizi okumak istedim.

10. anonim; bu no contact denilen yöntem daha çok sizinki gibi senaryolarda geçerli diyorlar zaten, 2. haftada mesaj atarak kuralı bozmuşsunuz yeni baştan başlayarak artık daha uzun süre hiç iletişim kurmadan devam etmeniz lazım, kaldı ki arkadaşlarınız da benzer şeyi söylemişler, gerçekten düşünme sürecindeyken ya da karşımızda bizi elinin altında görmeye meyilli biriyse, sanırım iletişim çabalarımız karşıdakini iyice itiyor. ayrıca bir süre odağınızı ondan kaydırıp iletişim kurmamanın bizim için de iyi olduğu, düşüncelerimizi ve isteklerimizi daha net anlayabildiğimiz söyleniyor.

4 nisan 2018 15:05

8. Ben 10.anonim.tesekkur ederim kızlar cevaplarınız için.

Aradaki süre uzadıkça aramız soğurmuş gibi geliyor.ya da ya hayatına biri girerse diye korkuyorum.benden ayrılma sebebi birbirimizi çok yıpratmaya başlamamız ve ikimizin de hayatından memnun olmayışıydı.ayrılırken gayet iyiydi aslında,ben konuştuğumuz yeri terk edince pesimden geldi son kez sarılmak istiyorum diye.2 ay geçmesine rağmen bunları ağlamadan anlatamıyorum bile kimseye.sonradan her yerden silmesi vs düşünüp iyice emin oldu demek ki fikrine yönlendiriyor beni.

4 nisan 2018 15:14

9. 10. anonim, evet biraz üst üste gelmiş yaşadıklarınız fakat siz de yıpranmışsınız onun da sizi yıprattığını söylüyorsunuz, o yüzden sizin için de iyi olmuş olabilir bu durum, biraz daha sakin olup oluruna bırakmanız sizin açınızdan daha iyi olur, sizin çabanızı görüp şımararak da böyle büyük adımlar atmış olabilir, en doğrusunu zaman gösteriyor.

4 nisan 2018 15:47

10. bana yapıldığı için yorum yapmak istiyorum.. sevgilim değildi ama flörtleşiyorduk ve yakınlaşmıştık fazlasıyla bu cepte olsun.. ben şehir dışındaydım konuşmaya devam ediyorduk bir iki kere laf soktum :) ama yakın da davrandım. beyfendi tam 2 hafta mesaj atmadı. ben arada paylaşımlarını beğenmeye ama hayatımı da yaşamaya devam ettim :) 2 hafta sonra mesaj attı. sen misin kendini bu kadar değerli gören dedim mesaj attığına pişman ettim.

eğer ben ona karşı hatalı olsaydım,kötü bir dönemde olsaydı 2 hafta kuralı bende işe yarayabilirdi. ama sırf şımarıklıktan yapılırsa ya da yedeğe atarmış gibi, 2 hafta sonra doğduğunuza pişman edilebilirsiniz :) ay hatırladım da sinirlendim gene

4 nisan 2018 16:18