sevgiliyle eski sevgili konuları konuşulmalı mı?

kızlar daha önce ne kadar sevgilisi oldu ne kadar sürdü hiç bilmiyorum. bi kere bu konu açılır gibi olduğunda bunları konuşmak bizi sadece üzer konuşmayalım demiştik ben de o yüzden yeniden açamıyorum. ama tahmin edersiniz ki içim içimi yiyor. mesela eski sevgilisiyle arkadaşça görüşüyor mu konuşuyor mu bilmiyorum ve merak ediyorum. baş başa buluştuğu kız arkadaşları oluyor onlardan biri ya eski sevgilisiyse diye sorguluyorum. hoşuma gitmez çünkü öyle bi durum. bu durumun hoşuma gitmemesi gereksiz kıskançlık mı sizce? ona sor diyeceksiniz ama bu hislerimi ona yansıtmak beni onun gözünde düşürür gibi hissediyorum. sizce yaşadığım psikoloji normal mi? siz olsanız ne yapardınız?

1. Şimdiki aklım olsa hiçbir sevgilimle eski sevgili muhabbetine girmezdim kaç kişi oldu neden bitti gibi sormazdım sanırım ama şu an görüştüğün arkadaşların arasında eski sevgili, flört vs var mı diye sorardım. Bence olmamalı çünkü bunu da bilmeliyim. Görüşmesi hoş olmaz.

14 ocak 2022 00:12

2. Çok detaylı değil ama genel olarak konuşulabilir belki konuşulacaksa illa ama hala çevresinde olan biri varsa bunu tabii ki bilmek isterim. Aynı ortama girebiliriz vs. Alık gibi davranmak istemem.

14 ocak 2022 00:13

3. Daha önceki ilişkimde sordum

3 sene sürdü

Filmin sonunda arabada sabahladıklarını gördüm (akıl sağlığım eskisi gibi mi tartışmaya asırı açık)

Su anki sevgilime sadece "ne zamandır ilişkin yok" "aynı şehirde miyiz" "hala görüsüyor musunuz" diye sormuştum.11 ay once, yani ilişkimizin basında.bir daha asla açmadım.kendi de bana bi kez sordu söyledim.ölene dek de acmicaz.böyle daha klas ve sakin geliyor.sen karşı tarafa neyi/kimi ne kadar sorarsan sorulan o kadar kıymetli oluyor.bu korelasyonda da tabiki senin de kaliten düşüyor.sormayınca "lan bu kız niye merak etmiyor" diyip "yoksa beni sevmiyor mu? Hiç kıskanmıyor mu ? Ulan umrunda değil " diye griplere giriyorlar.delirsinler.

14 ocak 2022 00:48

4. Biz de daha flörtken her seyi konustuk ona göre devam ederiz gibisinden.her seyi anlattık ögrendik rahatladık simdi kafa rahat 2 sene oldu :d

14 ocak 2022 08:19

5. Kızlar ben bir şey merak ediyorum. Daha önce cinsellik yaşadıysanız bunları da sordu mu sevgiliniz ya da anlattınız mı? Bir yorumu oldu mu geçmiş ilişkilerinize dair

14 ocak 2022 11:41

6. Maşallah diyelim a1, inşallah hep böyle devam eder. Ben sorun yaşadım bunun yüzünden ve yeni biriyle tanışınca hep anlatsam mı anlatmasam mı tereddütüne düşüyorum.

14 ocak 2022 15:57