sevgiliyle otelde kalmak için?

kamu kurumlarına başvuru yaparken sanırım otel kayıtlarımız gözüküyormuş, sevgilisiyle otel tarzı yerlerde kalanlar böyle bir şeyle karşılaştınız mı? çözüm olarak ne tercih ediyorsunuz

1. doğru mu bu??? şaka mı akşam akşam??????

17 kasım 2021 18:55

2. a1 sıkıntı çıkıyormuş işte

17 kasım 2021 19:02

3. Memurum sevgilimle defalarca otelde kaldım atanmadan önce mis muslarla olmuyor o iş. Hakim ve savcılara bakiyolar sadece memurlar için atamada önemli olan tek şey feto baglantisi olup olmaması bu kadar.

17 kasım 2021 19:21

4. Kusura bakmayın ama a4 haklı. Kocaman kadın olmuşsunuz memurluğa atanıp vatanına milletine hayırlı bir personel olacaksınız(sanmıyorum ama). Hala korkunuz oteldi sevgiliydi şaka gibisiniz

17 kasım 2021 19:23

5. Memuriyet için sıkıntı olmaz ama sandığınız gibi şehir efsanesi de değil. Hakim veya savcı olmayan babama yakalandım ben ve hiç hoş olmadı. Bütün oteller her gece kalan kişileri bildirmek zorunda ve kaydı tutuluyor

17 kasım 2021 19:27

6. Baba korkusu> kamu kurumuna girememe korkusu. Canım ülkem

17 kasım 2021 19:43

7. Torpilim yok an9 sağlık memuruyum bilmeden insanları korkutmaya ne meraklisiniz ya aynı odada kaldım hadi beni geç diğer memur olarak atanan arkadaşlarım da gayet sevgilileriyle tatile gidiyodu falan otelde kaliyolardi üstelik aynı odada:)

17 kasım 2021 19:56

8. siz türkiye'de yaşadığınızı mı unutuyorsunuz yoksa norveç'ten mi yazıyorsunuz? evet ülkede "zina" suç değil ama gidin bunu hala evlilik cüzdanı isteyen otellere anlatın. "kızlı erkekli aynı evde olmaz" diyen malum kişiye anlatın. sanki özellikle kadınlar olarak çok rahatız çok özgürüz de rahatlık battığı için bunlari kafamıza takıyoruz.

17 kasım 2021 22:31

9. Sevgilimle birçok kez otelde kaldım şu an memurum. Üst düzey memurluklarda bakılıyor buna sadece

17 kasım 2021 22:41

10. Ss hemsire ogretmen vb memurluklarinda sorun cıkmaz ama hakimlik savcılık konumlarinda sorun yaratabilir. Agzi olan konusmus, hukukcuyum ve biliyorum.

18 kasım 2021 09:47