seydanın yeni makyaj markası advb sizce guzel mi? nasıl buldunuz?

herkes fiyatları cok pahalı diye yakınmıs ama belliki urunlerinin sephoraya girmesini istiyor seyda ondan high end gibi fiyatları mesela bir far paleti 1500 tl sizce alınır mı ambalajları renkleri kalitesi nasil duruyor?

1. Ben almam ya, görkemin de ürünlerini almadım, başka influencer tarzı kişilerin çıkardığı markalardan da almam. Bana bu tarz girişimler yapılmış olmak için yapılmış gibi geliyor. Ünümün ekmeğini yiyeyim diye bir şey çıkarıyorlar işte. Kimi sünger kimi, kimi sabun.. Bildiğim yıllardır piyasada olan ürünleri alırım 1500 tl vereceksem yani.

10 ekim 2024 15:27

2. yok ya influencer markasına o paraları vermem sephora indiriminden alırım

10 ekim 2024 15:31

3. dove markalı gümrükten ithal denilen makyaj malzemelerine benziyor paletler.

10 ekim 2024 15:31

4. ben almam ama fiyatlar normal geldi.

10 ekim 2024 15:33

5. makeup by mario gibi olursa ancak merak eder alirim onun icin de baya pr calismasi lazim sanirim, aklima girmeleri icin yani :d

10 ekim 2024 15:42

6. Tür ürün gruplarında Marka çıkaran influencerlar arasında en sıcak gelen Şeyda olmasına rağmen merak etmiyorum, almam. Fiyat skalasına baktım. Kâr oranını görkem gibi maliyetinin 3-4 katı tutmadığını gördüm (işin içinde biri olarak maliyetleri biliyorum). Bu açıdan takdir ettim. Ek olarak isim tercihini yanlış buldum.

10 ekim 2024 15:44

7. isim fail her şeyden önce.

10 ekim 2024 15:46

8. İsmi çok aramışlar mı acaba birkaç harf değişimiyle allah başka dert vermesinin kısaltması gibi :d burada bile bu kadar övüldüğüne göre beş para etmeyecek şeyler olduğunu düşünüyorum. 1500 lirayı kimdir necidir bilmediğim işi birilerini influnce etmek olan birinin ne şartlarda ürettiğini bilmediğim palete verecek kadar keriz değilim valla kimse kusura bakmasın. herkes bildiği işi yapsın bugün başımıza ne gelirse hep bundan geliyor zaten. Ben ekonomistim der gibi kozmetik işine giren girene.

10 ekim 2024 15:48

9. lipgloss indirim olursa biraz alınabilir, far paletine hayatta o parayı vermem sephoradan alırım. b*k bulmak için demiyorum ben de merakla beklemiştim de abartı fiyat napalım yani.

10 ekim 2024 16:15

10. isim çok yanlış karar bence de söylenmesi zor/bilinmeyen bi ismin nasıl yayılmasını bekler ki bi insan? ortamda anlatsam birine adevebe midir nedir desek karizma kaydırır hiç beğenmedim odpwps

10 ekim 2024 16:17