shiseido parasına değen harika sonuçları olan bir marka mı?

süslüler gerçekten merak ediyorum. satılan rakamlar bana çok ütopik geliyor ama gerçekten de diğer kozmetik ürünlerinden başarılı sonuçlar veriyorsa değerlendirebilirim diye düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz ?

1. Ben de genellikle missha kullanıyorum. Özellikle nemlendirici ve fondötenlerinden çok memnunum. Shiseido misshaya göre daha lüks gibi gelmişti bana.

18 ekim 2020 16:41

2. ürünlerini kullanan arkadaşlarım genel olarak memnun ama onların değerlendirme yaparken drugstore ürünü olarak değerlendirdiğini belirteyim. zaten bundan ötürü burada parasını hak ettiğini de düşünmüyorum çünkü japonya'nın 100 yencilerinde bulabiliyorsunuz çoğu ürününü. gerçi bu durum sadece shiseido'ya özgü değil kurlar sağ olsun :')

18 ekim 2020 18:02

3. Ben de yurtdışından bi setini aldım cidden yüzüm çok sivilce doldu ya seriye bakıp döneceğim. Ama yüz yıkama jeli çok iyiydi

18 ekim 2020 19:27

4. Shiseido markasından hem bakım hem de makyaj malzemelerinden kullandığım ürünler ve kısaca düşüncelerim şunlar:

• Waso Cilt Tonu Düzenleyici Krem - Waso Color Smart Day Moisturizer Oil Free (yeşil renkli olan) : bu ürün ikisi bir arada bir ürün. Hem nemlendirme hem de renk tonu eşitleme özelliği bulunuyor. Cildim yağlı olduğundan genelde nemlendirici kullanmıyorum. Çünkü, üst üste ürün kullanımı, cildimde kusmaya sebep oluyor. Bu sebeple ikisi bir arada olması benim için pratik oldu diyebilirim. cildimi iyileştirici, güzelleştirici özelliği olduğundan değil cicaplast markasına göre daha hijyenik olması( kavanozda ve her açılışta hava ile temas ettiğinden oksitlenmesi fazla) daha hafif daha uygun fiyatı olduğundan ve cildimi gün içinde en az yağlandırdığı için tercih etmiştim. Rengi biraz turuncuya kaçıyor. kılcal damarlarım yüzeye cok yakın olduğundan ötürü cildim bayağı kırmızı görünüyor. Bir nebze cildimin rengini eşitliyor. Benim beklentimi karşıladığını daha iyisini bulana kadar devam edebileceğim bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

• ibuki uyku maskesi : Ibuki uyku maskesini kullandığım süre boyunca aman aman beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Dinlenmiş ve duru bir cilt görünümünü benim cildim üzerinde gerçekleştirdiğini söyleyemem.

• benefiance serisinden Full Correction Lip Treatment: Dudak kontürünü güzelleştirdiği ve çizgileri pürüzsüzleştirme vaatleri vardı. Ancak herhangi bir lip balmın yaptığı etkiden daha fazla etki ettiğini söyleyemeyeceğim.

• Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream: göz çevresindeki kırışıklıklara karşı hızlı bir çözüm sunduğu ve yoğun nemlendirme vaadi olan göz çevresi bakım kremini kullandığım süre boyunca yoğun nemlendirmesine ve ince kırışıklıkları açtığına şahit olmadım. Göz çevresi bakımında biraz tembelim. Göz çevresine, Kielhs avokadolu ve bu üründen başka ürün kullanmadım. İkisinden de memnun kalmadım. Sanırım benim yağlı cildimin de etkisi olabilir. Kendi haline bıraktığımda daha iyi görünüyor.

• makyaj malzemelerinden ise sports bb cream, jel eyeliner inkstroke ve yine 30 koruma faktörlü color lip slash ürününü kullandım. Şu ana kadar kullandığım en gereksiz ürünler sıralamasında color lip splash ilk beşe girer. sports bb cream, yaz aylarında ve doğa aktivitelerinde iken kullandığım bir ürün. Yine renginde wasodaki gibi turunculaşma ( oksitlenme) oluyor. Ancak suya ve tere dayanıklı olması ve güneş korumasının 50 faktör olması nedeniyle beğenerek kullanıyorum.

18 ekim 2020 21:13

5. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim süslüler 🥰