shu uemura kirpik kıvırıcı

merhaba süslüler, yardımınıza ihtiyacım var :( shu uemura'nın kirpik kıvırıcısını almak istiyorum ve bakmadığım yer kalmadı; yurt dışından, strawberry.net'ten, ebay'den... her türlü yolu denedim anlayacağınız. çok fazla fark koymadığını bildiğiniz türkiye'de instagram hesabı veya web sitesi şeklinde de olabilir, bildiğiniz güvenilir bir satıcı varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler :)

1. ben ebay'den bu satıcıdan almıştım.

piyasada çok fazla sahtesi var. dikkat etmeni öneririm.

19 mart 2015 23:54

2. çok teşekkür ederim :)

20 mart 2015 00:27

3. Farklı bir öneri olacak ama yine de söyleyeyim. S.e. Yerine Shiseido'nun kıvırıcısını da alabilirsin. Yorumlara göre aynısıymış. Bende shiseido var öyle güzel ki. Eskiden kendimi beceriksiz bilirdim ama shiseido aldıktan sonra yanıldığımı anladım. kirpiklerimi dökmeden kırmadan, göz kapağımı kıvırıcıya kaptırmadan kıvırabiliyorum. Gerçekten tavsiye ederim shu eumura almaya cesaret edemezsen eğer bence shiseido al

20 mart 2015 01:44

4. shiseido'nunkine de baktım 0.1 mm gibi çok az bi farkı var fakat fiyat farkı çok fazla, uygun fiyatlı bulunabilse alırım gerçekten, ama kafamın bi kenarına yazdım, çok teşekkür ederim. :)

20 mart 2015 19:05

5. Cosme-de.com' a bakabilirsin orda var. Bende ordan almayı düşünüyorum

21 mart 2015 02:01

6. öncelikle herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. ^^

shiseido'yu bulmaya çalıştım ilk önce, tekin acar, boyner, ykm neresi varsa aradım taradım, yine shu uemura'nın yoluna çıktı.

mac'inkini bile almayı düşündüm, fakat ondan da vazgeçtim; (yazar: istisnai kisilik ) 'in verdiği ebay kullanıcısından refill'leriyle birlikte (shiseido'nun) satın aldım.

tekrar çok teşekkür ediyorum :)

21 mart 2015 20:07

7. Bu satici turkiyeye yollamiyormus artik:((