simsiyah akmayan bulaşmayan eyeliner/ dipliner var mı?

cildim yağlı belli bi süre sonra göz kapaklarımda yağlanıyor, waterproofta denedim yok illa ki o görüntü bozuluyor. zamk gibi duran bi öneriniz var mı?

1. Üzdü :( sephoraya mı baksam diye düşünüyordum bi de.

28 mayıs 2022 00:14

2. Wet n wild h2o proof : zamk

28 mayıs 2022 00:17

3. (link: https://www.sephora.com.tr/p/colorful-eyeliner-P3069046.html Bu ?) süslü bahsettiğin bu muydu ?

28 mayıs 2022 00:20

4. A3 onu da kullandım uzun süre ama maalesef istediğim gibi olmadı.

28 mayıs 2022 00:22

5. inglot

28 mayıs 2022 00:33

6. Benimki eyelinerdan bağımsız bir öneri. Tüm eyelinerlar istisnasız akar bende. kalemler akar. Rimeller akar. 2 saat sonra panda gibi olurum. Hangi markayı ürünü kullansam yıllardır değişmeyen bir durum bu. Göz çevrem biraz hassas olduğundan fazla ovalamak da istemiyorum makyaj çıkarırken. O yüzden waterproof da tercih etmiyorum. Ben mac prep prime transparan pudra kullanıyorum ama herhangi bir transparan pudra da iş görür. Önce bıl göz kremi ve üstüne güneş kremimi sürüyorum. Sonra göz çevreme parmağımla pudra geçiyorum çok hafif. Eyelinerımı sürüyorum. Yine parmak ucumla pat pat yaparak pudra sürüyorum eyelinerımın üstüne. Hafifçe rengi soluyor grileşiyor. Ona engel olmak içinde eyelinerimın üstünden tekrar gidiyorum. 16 saate kadar denedim. Tüm marka ve çeşitler ilk sürdüğüm yerde duruyor böylece.

28 mayıs 2022 00:35

7. A5 tavsiyen için teşekkür ederim deneyeceğim. Belki bende de işe yarar

28 mayıs 2022 00:38

8. Teşekkür ederim süslüler inglota bakacağım. İnşallah işe yarar

28 mayıs 2022 00:42

9. çare far bazı yağlı cilt için. far bazı üzerine bir de far sürünce sıfır akma dağılma istersen en ucuz dandik bişey olsun

28 mayıs 2022 01:00

10. far bazı ++