sinemeverything’in ne ozelliği var sizce ?

ben bu kızı ve enerjisini beğeniyorum çok da güzel. ama bu kızda diğer kızlarda olmayan farklı bir şey var. onu tam çözemedim nedir sizce??

1. Bence hiçbir özelliği yok o yorumlardaki hayranlık dolu yazılar şok ediyor her seferinde. Dümdüz sıradan bir kız işte

28 ağustos 2024 22:32

2. Siz diyince girip baktım hayatımda ilk kez duyuyorum. Dünyanın en sıradan insanı türkiyedeki herkese benziyo. Dudak dolgusu berbat ağzının kenarı bükülmediğinden aşırı çirkin görünüyo. Burun estetiğini ya yeni yaptırmış ya derisi kalın. Kaydırak gibi burun niye moda diye düşündürttü yine. Aşırı kötü ya.

28 ağustos 2024 23:31

3. ben de okuldan tanıyorum okulda hiç dikkat çekici değildi hep somurturdu ama birkaç defa tartışma derslerinde çok güzel şeyler söylediğini hatırlıyorum o yüzden kafamda akıllı kodlanmış tiktoklarını görünce de hoşuma gitti bence tanımasam da ilgimi çeker izlerdim. ayrıca çok da hoş ve zevkli kızmış internette daha net görülüyor tabii gerçekte kim kime o kadar bakıyor da neyse işte üstüne eğlenceli ve üstten bakmak yerine canayakın tavırlı olması çok tatlı bir karakter yaratıyor gayet başarılı buluyorum (arkadaşlarından aramın kötü olduğu hiç sevmediğim insanlar olduğu halde baya beğeniyorum sinemi bence önemli bir detay :)

29 ağustos 2024 00:27

4. En aptalca bulduğum şeylerden biri de bir influencer çıkınca bu kızı iyi yerlere getirelim falan diye aşırı fanlık yapan tipler. Bu kızın takipçileri de full böyle. Abla kira paranı ödeyebil diye izliyorum falan yazıyorlar güya espri. Kız hiçbir şey üretmeden yapmadan bizim sayemizde niye beleş hayat yaşıyor diye düşünen yok. Bi de belli ki aileden zengin zaten, siz önce kendi hayatınızı kurtarın yani. Üff aşırı sinir oluyorum buna ya.

29 ağustos 2024 08:03

5. Vücudu