kontrast yarattığı için bence
ama ben yine de sarı saç, beyaz ten gibi keskin olmayan yumuşak görüntüleri seviyorum.
Bence sarı saç her türlü beğeniliyor. Yüzü, fiziği güzel olmayan ama sırf saçı sarı diye çok talibi olan tanıyorum
Tamamen yaşla ilgili bu durum bence lisede bu kombinasyona bayılırdım sonra her genç kız gibi sarı kızıl saç batağına düştüm. Şimdi 22 yaşındayım siyaha boyattım daha rahatım en büyük nedeni de sarı saçta çok fazla baskı ve mobing gördüm
Boyadım pardon .Bence o 20 yaş dönemini atarsam ben de seviyorum siyah saç beyaz ten kombinasyonunu ama saç kısa olacak Kore tarzı vs o zaman hayran kalırım
Bence kişiden kişiye değişir, ben hayalet beyazıyım, siyah saç bir kez yaptım kimse beğenmedi. Sarı yaptığımda bayıldılar mesela.
Sari sac makyajsiz olmuyor cok soluk gosteriyor insani ama siyah sac beyaz tenin yarattigi kontrast, kaslar da belirginse makyajsiz da gayet iyi duruyor. Bu arada turkiye'de sorsaniz en bakimsiz bok gibi sari sacin bile begeneni daha coktur.
Valla saçımı bakir kızıla boyattım herkes sen böyle doğmaliymışsın diyip durdu ve bu halim siyah saç beyaz tene bin basar. Cok sert bir geçiş yaratiyordu bende
Konudan alakasız buradaki sarışınsan herkes sana bakıyor cümlesine katılmadığımı belirtmek isterim. Ben beyaz tenli ve doğuştan sarışın bir kızım, üstelik gözlerim de renkli ama kimsenin suratıma baktığı yok. Çünkü yüzüm güzel değil. orantısız yüz hatlarım ve kocaman bir burnum var. renkler her şey değil yani. Orantılı bir yüzünüz hoş bir burnunuz, dudaklarınız ve güzel bir kemik yapınız varsa güzelsiniz ancak. Herkesin sarışın renkli gözlü diyince gözünde candice swanepeol canlanıyor hemen