siyah saç boyasının akmaması için yapılabilecekler?

süslüler saçımı siyaha boyuyorum ilk iki hafta renk mükemmel, parlak ve simsiyah saçlarım oluyor ama sonra rengi soluyor ya da hafiften kızıllıklar çıkıyor hiç hoşlanmıyorum. bunu nasıl önleyebilirim? sülfatsız şampuan kullanıyorum zaten ama başka önerisi olan var mı? bir de internette biraz bakındım siyah hint kınası asla akmıyor demişler de saçları döküyormuş o da. hint kınası kullanan var mı?

1. anonim 1 süslü çıkmasın sorun değil ya hatta akmaması daha iyi asdfsjnxnxf süslü saçını döktü mü ya da yıprattı mı

11 nisan 2021 12:36

2. anonim 1 çok teşekkür ederim

11 nisan 2021 12:45

3. önlemenin tek yolu uzun yıllar saçı siyaha boyamak. bakır rengi saçlarımın üzerini siyah boya ile boyadım ve ne yaparsam yapayım 1-1.5 yıl boyunca dediğiniz durum ile karşılaştım. ancak şu an 2.5 yıldır siyaha boyuyorum ve 3 ay kadar gidiyor. 3 ay boyunca parlak ve sağlıklı saçlara sahip oluyorum. üstelik alttan kızıl yansımalar da gelmiyor artık. boyamın cansızlaştığını farkettiğim an yeniden boyuyorum.

11 nisan 2021 13:47

4. anonim 3 süslü ben de pandemi başlangıcında başladım siyaha boyamaya umarım dediğiniz gibi olur :) teşekkürler

11 nisan 2021 14:04