siyah saç boyasının her yıkamada akması normal mi?

siyah boyanın saçtan zor çıktığını falan duymuştum ama her yıkadığımda boya akıyor.kullandığım boyalar da garnier palette falan sanki rengi açılıyor gibi boyayalı çok da olmadı.normal midir bu?

1. Saçınıza bakım yağı Vs. Kullandınız mı? Bakım yağları boyayı akıtıyor.

16 eylül 2017 01:47

2. Alt taban renginiz oryalliyse belki ondan olabilir. Benim oryalli olan uçlardan bir tık daha kolay aktı. (1 senede) ki akıtmak için kullanmadığım ürün kalmamıştı.

16 eylül 2017 01:53

3. Saçımı yüzyıllardır siyaha boyuyorum, siyah hint kınası dahil piyasadaki her boyayı denedim. En son fiyatı yüksek diye schwarzkopf omegaplex kullandım, saçlarım bir ay içinde yine kahverengiye döndü. Üstelik öyle koyu kahve falan bile değil bildiğin açık kahverengi. Özetle normal. Siyah boyadan birkaç ay verim almak istersen siyah hint kınası öneririm. İlk başta korkutucu derecede siyah olacak ama bir ay içinde normal bir siyaha dönüşecektir. Bu arada tembellik ve üşengeçlik gibi sebeplerden saçıma bakim yağı vs uygulamıyorum, yukarıda yazdığım renk değişimi kendiliğinden gerçekleşiyor, bakım yağları boyanın daha da hızlı akmasına sebep olur.

16 eylül 2017 09:50

4. Teşekkürler hepinize.