hiç konuşmalarını dinlediniz mi bilmiyorum. röportajlar için anormal miktarlarda para talep ediyor. dünya çapında milyarlarca sayıda fanlarının olduğunu ama bazı güçlerin onu kıskanıp bazı şeylerde engellediğini düşünüyor. ciddi ciddi büyük bir sanatçı olduğunu düşünüyor. gerizekalı da değil makine mühendisi. ağır bir psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum.
cevaplar
1.
bence o paraları vermeyeceklerini biliyor, bu işlerden sıkıldığı o kadar yapmak istemediği için de böyle taleplerde bulunuyor.
Diğer konuları bilemicem ama milletle kafa bulmayı seviyor gibi geliyor
28 mart 2021 01:14
2.
Adam milleti kafaliyo ya keske bi akrabasi cikip soylese sunu
28 mart 2021 01:15
3.
trollüyor bence
28 mart 2021 01:15
4.
bence parayla isi yok. sirf vermeyeceklerini bildigi icin buyuk paralar istiyor. kafa buluyor herkesle gibi geliyor.
28 mart 2021 01:24
5.
ss sen kestiren örgüt mensubu musun?
28 mart 2021 01:30
6.
A8 anlamadım?
28 mart 2021 01:55
7.
böyle detaylı yazınca ajdarı takip ediyorsun sanmıstım ben ediyorum sevgili diva ya takmıs durumda önünü onun kestiğini.konserlerini iptal ettirdiğini filan düşünüyor kendisine kestiren örgüt diyor. şizofreni mi bilmiyorum ama bir aile üyesinin isteğiyle hastaneye yatırılabilir durumda oldugunu düşünüyorum.
28 mart 2021 01:57
8.
Takip etmiyorum da denk gelmiştim birkaç kere. Katılıyorum. Akıl sağlığı kesinlikle normal değil
28 mart 2021 02:00
9.
birkaç ay önce farklı bir mahalleye taşındım ancak yaklaşık 3 yıldır ajdarla aynı mahallede oturuyordum. sık sık bir yerlerde de karşılaşıyordum. net olarak söyleyeyim adam hepimizi trollüyor. gayet normal bir hayat sürüyor şu an. bence konserlere röportajlara çıkmak istemediği ama hayır da demek istemediği için böyle bir çözüm bulmuş