sizce bu pantolon kısa boylulara yakışır mı?

herkesin beğeneceği bir pantolon olmasa da ben modelini çok beğendim ama yakışıp yakışmayacağından emin olamadım. boyum 158 kilom da 46-47 gibi. gerekirse paçalarını biraz daha kesebilirim ama tavuğa benzer miyim sizce? ekliyorum link olarak yardımlarınıza ihtiyacım var

1. (link: https://hizliresim.com/LcVutM Böyle )

2 mayıs 2020 11:07

2. Ya suslu bayıldım aslında ama mom jeani falan cok yakıştıramıyorum kendime zor yani. Bu bir de İspanyol paça olunca iyice kısacık bacaklı mi olurum dedim :( arkadaşlarım da yakışmaz dedi bir de şansımı sizinle deneyeyim dedim belki kombin önerisi falan gelir diue

2 mayıs 2020 11:12

3. Bu hangi marka süslü?

2 mayıs 2020 11:16

4. Evet süslü yakışanı bulmak çok zor bununda alırsam online bir ınstagram butiğinde gördüm deneme şansım olmayacak.

Bacaklarım kalın değil ama uzun da değiller malesef :(

2 mayıs 2020 11:16

5. tavuğa benzer miyim mi :d süslü çok tatlısın. bacak boyun uzunsa ve göbeğini açıp ten gösterirsen bence yakışır. biraz yüksek de spor ayakkabi giyersen. cillop

2 mayıs 2020 11:20

6. Pantolonu keserseniz formunu bozarsınız demeye geldim. Yakışıp yakışmaması da proporsiyonla ilgili biraz. 160 olup bacak boyu uzun olan arkadaşım gayet böyle şeyler giyiyor günlük hayatında mesela.

2 mayıs 2020 11:30

7. Altına topuklu sandalet yada terlikle gayet yakışır. Ama düz tabanla olmaz, kalın görünürsünüz.

2 mayıs 2020 11:40

8. Aynı modelin buz mavisi var bende. 173üm beni bile basık gösteriyo. Ama topuklu (bilekte tek bant) + gömlek kombiniyle o kadar şık duruyo ki ben daha klasik kombinlediğimde yakıştırdım kendime

2 mayıs 2020 11:42

9. (link: https://shop.mango.com/tr/kadin/jean-culotte/yuksek-bel-culotte-jean-pantolon_67004400.html?c=08 ) süslü ben bu pantolonu aldım boyum 163 bence yakışır çünkü yüksek bel. kot rengide var bakabilirsin ama ben bej rengini aldım kalıbı baya güzel duruyor daha gelmedi. ama sana tavsiyem bu tarz pantolonlar alıcaksan bence instagram butiklerinden alma daha önce almadığın biryerse çünkü kalıpları kötü alabiliyor. mangonunki güzeldir

2 mayıs 2020 11:54

10. Bacakların gövdene göre uzunsa ve fazla kilon yoksa yakışır bızdık. :)

2 mayıs 2020 12:20