sizce cucuppe güzel mi on üzerinden kaç verirdiniz?

(link: https://www.instagram.com/cucuppem/ bu ) kızı instada veya tiktokta mutlaka görmüşsünüzdür. bence gerçekten güzel ve kısa saç da çok tatlı duruyor ama sürekli ünlüymüş gibi kendine edit yapması çok cringe ki tiktoktaki çoğu videosu cringe. her yorum yapana her düet atana cevap verip laf yetiştirme derdinde bu da yorumları çok kafaya taktığını gösteriyor. bir de sunu fark ettim mavi lens aşırı değiştiriyor kızı kahverengi gözlü hali sıradanken mavi lensle barbie bebek oluyor. siz ne düşünüyorsunuz?

1. (link: https://www.tiktok.com/@cucuppe?_t=8jVHLyDY7zZ&_r=1 bu) da tiktok hesabı

1 şubat 2024 01:31

2. sürekli yüzünü çektiğine göre 154 boyunda 47 kilo, şekilsiz vücutlu, düzgün gibi yüz hatları olan ama total olarak sokakta görsen bi daha dönüp bakmayacağın bir başka tc instagram ünlüsü. yüz güzeli oluyor bu tipler, geri kalan fıs. ki bunun yüzü de o kadar güzel değil baksana gözler falan lensmiş. 6/10 verdim.

az önce @emilybruni diye bi hesap gördüm, güzel kadın görmek istiyosan git ona bak ss. bu sorunda bahsettiğin kıza  barbi bebek gibi diyorsan benim dediğim hesabın sahibine "muhteşem kraliçe barbi bebeksu hazretleri emilyhan hanımefendi" falan demen lazım

1 şubat 2024 01:57

3. a2'yi 154 boyunda 47 kilo biri ağlatmış sanırım.

1 şubat 2024 02:07

4. Yalnız ss'nin bahsettiği kız emilybruni'den kat kat daha güzel:(

1 şubat 2024 02:10

5. suslu dumduz turk kizi bence yani soru sorucak nesi var anlamadim cidden

1 şubat 2024 02:15

6. a2 cidden ne alaka gittim baktım sıradan anoreksik heroin chic hiç de güzel gelmedi

1 şubat 2024 02:18

7. ayrıca yüzü güzelken niye ucube gibi fotolar paylaşmış sadece çözemedim

1 şubat 2024 02:19

8.  boyu kısa tiplerin de sürekli yüzlerini çektikleri bir gerçek şimdi.

herkes imajdan ibaret ya. 90'larda yaşamıyoruz. en güzel denen ünlünün bile benzeri, hatta güzeli instagramda var. bu sıradan tipler de takipçi satın alıyorlar vs, sonra da millet çok takip edeni var diye takip etmeye başlıyor. başka bir açıklamasını bulamıyorum.

1 şubat 2024 05:27

9. İlk kez gördüm. Avam, vasat bir orta doğu kadını. Tam anlamıyla arabesk o makyaj, o lens, o giyim, o ucuz görüntü. Güzellik anlayışınıza tüküreyim gerçekten artık.

1 şubat 2024 09:30

10. bence güzel bir kız ama kendisine söylenenleri çok taktığını düşünüyorum. bir dönem çok kilo almıştı ve kilosuyla ilgili laf edenlere bu haliyle ne kadar güzel olduğunu, halinden çok memnun olduğunu falan söylüyordu. şimdi kilo vermeye başlamış aslında kilolu olmanın ne kadar kötü olduğunu, şimdi mutlu olduğunu falan söylüyor.

1 şubat 2024 10:56