sizce erkeğin maaşı/aylık geliri ne kadar olmalı şu hayat şartlarında?

hazır ortalık kızışmışken bende sorumu sorayım. günümüz şartları, kirada oturacaksınız ve duruma göre çocuk düşünüyorsunuz diyelim. bence en az 100 bin o da ennn az. sizin standartlarınıza göre ne kadar olmalı?

1. 100 bin mi.d insanlar ne kadar maaş alıyor onu bile bilmeden soru açıp komik duruma düşürmeyin kendinizi. Çocuksunuz galiba ya bunun başka açıklaması olamaz. Hadi yaz bakim sana araştırma ödevi mesleklere göre kim ne kadar alıyor. Ennn az yazmış bir de ahaha nasıl savunma yapacağını da biliyorum o yüzden hadi siz burada havada uçuşan rakamlarla hayal kurmaya devam edin ergenler.

17 şubat 2024 02:43

2. Zengin koca isteyen kız. Bu üçüncü sorun. Git bu mahalleden çok iticisin.

17 şubat 2024 02:52

3. ulkede devlet okullarinin egitiminin ici bos. Mecburen iyi bir ozel okula yollamak gerekecek cocugu. Yigenimden biliyorum yillik 300k ayarinda. Aylik taksidi 30k. Sadece okul. Bu sartlarda eve min 180k para girmesi gerekiyor. O yuzden soru sahibine katiliyorum min 90-100k olmali geliri.

Evet halkin cogunlugu maalesef 10-30k bandinda kazaniyor ama bunun suclusu devlet, bizler degiliz. Bir kere bile oy da vermedim. Ben kendim remote yurt disina calisiyorum, 28 yasindayim gelirim tl ile 120k. Bundan asagi kazanan bir adamla beraber olmam. Ha ama turkiye sartlarinda cok kazandigimi biliyorum, bircok arkadasim 40-50k bandinda kazaniyor. Dengim birini istemek de hakkim

17 şubat 2024 03:31

4. gördüğüm en itici trollerden birisin ya

17 şubat 2024 04:07

5. Trolluk için bir yaş sınırı olması lazım. On yaşında trol hiç çekilmiyor ya

17 şubat 2024 04:33

6. sen de ennn az 100 bin alıyorsan haklısın tabii. yoksa sg allahın gold diggerı.

17 şubat 2024 05:21

7. Neden erkeğin mesela?? Yoksa sen hiç bir bok yapamayan, hayattaki tek ideali zengin koca olan, bomboş, asalak bir trollsün ondan mı?

17 şubat 2024 06:44

8. Evet (yazar: Anonim 4) ülkede devlet okullarının içi boş hatta öyle boş ki " yeğen" yazmayı öğrenememişsiniz ve 120k maaşınız var. Evet.

Niye sadece erkeğin maaşı? Siz eşekbaşı mısınız ss?

Ülkenin düşünerek konuşan insan sayısı gün geçtikçe azalıyor cidden.

17 şubat 2024 08:55

9. bu amınakodumun vasıfsız sürüsü sözlüğünde ne hikmetse herkes en az 100k kazanıyor ama her 2 günde bir parasızlıktan kendimi öldüreceğim hayata dair hiç umudum kalmadı diye de soru açılıyor :d çekim yasası manifestlerinizi gerçekmiş gibi yazmayı bırakın aq aç ağızlarınızın kokusu buraya kadar geliyor

17 şubat 2024 09:18

10. ayyy her fırsatta hemcinslerini aşağılayan kıskanan kezolar böyle soruların altında feministlik kasıyor tamam abla senin eşin 20k alıyor Allah mesut etsin ahaaşdğalrşağağ ikiyüzlü amcıklar sizi

17 şubat 2024 11:27