sizce ince bir yorgan mi daha sicak tutar yoksa bir battaniye mi?

şu havlu gibi olan tv battaniyelerini yorganin ustune sersem mi daha sicak olur yoksa baska ince bir yorgan sersem mi? mevcut yorganim ince ve usuyorum, bir tik kaliteli bir yorgan alabilirim ama onlar da ince. kalin yorganlar ise cok pahali. sizce havlu battaniye mi yoksa once yorgan mi?

1. havlu battaniye dediğin şey şu polar ya da pamuklu battaniyelerse onlar bir halta yaramıyo sırf görsellik. başka ince yorgan ser madem üşüyosan.

ama ben yerinde olsam paraya kıyar kalın bi yorgan alırdım çünkü iki yorganla uyumak mantıklı değil. böyle şeyler ömürlük olur kaliteli bir yorganı uzun yıllar kullanabilirsin. üniversite 1de  kendime kaz tüyü kaliteli tek kişilik bir yorgan almıştım, evlendim o yorganı evime getirdim, misafire falan onu çıkarıyorum. on yıl oldu hala taş gibi.

29 ekim 2022 01:43

2. bahsettiğiniz tv battaniyesini yorganın içine serin.

29 ekim 2022 01:50

3. a1 eski yorganlar kadar kalinini bulamiyorum ki maalesef. boyle gercekten bildigimiz kalinlikta yorganlar zengin gelinler icin ceyizi olmus, binlerce liradan basliyor. ben tek kisiyim, usuyorum diyorum bana "bunlar yeni teknoloji, boncuk, bambu, silikon" cart curt diye incecik yorgan gosteriyorlar. hani gercekten oyle mi emin de olamiyorum.

son anonimcim yatagin icine zaten bi polar battaniye seriyorum ama maalesef ustten de usuyorum.

29 ekim 2022 02:16

4. Yüncüler olurdu eskiden , hatta ogun ankara kalesinde gordum kendine o tarz yerlerden uygun fiyata yorgan yaptirabilirsin.

29 ekim 2022 09:21

5. İnce battaniyeyi kendinize sarının öyle yorganı üzerinize örtün püf noktası bu

29 ekim 2022 10:14

6. Elektrikli battaniye al ben yurtta kullanırdım

29 ekim 2022 10:15

7. Bende ince çok hafif bir yorgan var gerçekten sıcak tutuyor. İçinde o dediklerin gibi silikon elyaf mı nedir ondan var sanırım ss. Mikrofiber de geçiyordu paketinde yanlış hatırlamıyorsam

29 ekim 2022 10:31

8. Yüm falan pislik ya yıkanamaz edemez yapmayın arkadaşlar ne kadar yün antibakteriyel dense de o osuruklarınızı terinizi mikro ölü deri partiküllerinizi içine çekiyor. Yılda bir kuru temizleme, ohh ne güzel e temiz mi bu yorgan şimdi? Iyk.

Ss ikea'da baya kalın yorganlar var, kalınlık beklentin nedir anlayamadım ama kalın ve pof poflar. Hani kütük gibi bir şey istiyorsan bilemem ama yün değil modern yorgan kullanmış bir insanım ve nodern yorgan kalınlıkları içerisinde 'kalın' addedilen yorgandan var ikea'da.

29 ekim 2022 12:56

9. polar olmayan orme yun gibi battaniyeler var. onlardan alabilirsiniz bence yorganin uzerine serince gayet sicak tutuyorlar.

29 ekim 2022 12:56

10. Bime yün yorgan geliyor ondan al