sizce sayısalda en kolay okunan bölümler nelerdir?

1. Süslüm yanlış mı anlıyorum üniversite için mi soruyorsunuz? Aman diyeyim fizik, kimya, biyoloji okumayın. Kısaca bölüm okumayın hele ki bu devirde. Diş hekimliğine bakın derim

25 mayıs 2021 23:01

2. Beslenme ve diyetetik olabilir

25 mayıs 2021 23:05

3. En kolayını bilmem de en zoru mühendislik olabilir...

25 mayıs 2021 23:40

4. A4 süslüm özür diliyorum asla kolay okunan bir bölüm değil getirisi, önü açık bir meslek o anlamda dedim. Puanları da aşikar. İyi bir gelecek için yazdım. En kolay okunan diye bir şey yok ayrıca puan bazında bölümler (fizik, kimya,biyoloji) düşse de okuması zor. Fikir vermek amaçlı yazdım. Bu kadar asabiyet neden

26 mayıs 2021 00:00

5. sayısal alandan sınava girip tercih edilen bölümlerden okuması en kolay hangisi olabilir anlamında sormuştum.

26 mayıs 2021 00:12

6. Yoook artık beslenme ve diyetetik eşit ağırlıktan mi aliyor? Bu nasil özgüvenle cevap. Sayısaldan alıyor.

26 mayıs 2021 03:37

7. Ezberin iyiyse ve biyolojiyi seviyorsan tıp. Mimarlık ve mühendislik aşşşırı zor hele ki mimarlık. Ama tıpı da kolay diye demiyorum ders saati uzun,konular fazla, tatili az.  Ama ezber ağırlıklı olduğu için ve biyoloji matematik, fiziğe nazaran daha anlaşılabilir bir ders olduğu için en azından çalıştın mı karşılığını alırsın. Mühendislikler arasında da bence kolay olanı endüstri müh. diğerlerine nazaran. Yine de en kolay sayısal bölümünün beslenme ve diyetetik olduğunu düşünüyorum. Burda saydığım bölümleri kolay olarak düşünmek de saçma olur. Hangi bölümü okursan oku çalışmak ve emek vermek zorundasın. Kolay derken aslında hiçbiri kolay değil ama ben kıyaslama açısından kolay diye bahsettim

26 mayıs 2021 13:35