sorum evlilere.......:..........?

1. Evli değilim ama cinsel hayatta aktifim, büyük konuşmuyim ama bu zamana kadar yapmadım asla da yapmam çünkü fiZyolojik olarak çok sağlıksız bir okay

2 şubat 2020 14:26

2. Hayır yapmıyoruz, daha önceki ilişkilerimde de yapmadım, eşimle de yapmıyoruz ve böyle bir talebi hiç olmadı. İstemiyorsan sırf o istiyor diye böyle birşeyi yapma.

2 şubat 2020 14:26

3. evli değilim anal seks severim evlilereee diye sormanızdan rahatsız oldum. anal seks herkesin seveceği bir şey değil eşiniz istiyo diye yaparsanız acıdan ağladığınızla kalırsınız

2 şubat 2020 14:30

4. İstemediğim bir şeyi yapmam. İstemediğim halde beni buna çekiyorsa, saygısızdır. Hem fiziksel hem de ruhsal ağır sonuçlar olur, zorla istemeden yapılan anal seksin.

2 şubat 2020 14:30

5. Evliyim. Biz defalarca yaptik. Artik günahlardan uzak durmaya calistigim icin yapmiyoruz.

2 şubat 2020 14:32

6. Evet yapıyoruz. Belki ayda bir iki ayda bir. Heyecan olsun diye. Ama biz anal plug, vibratör, cock ring gibi farklı şeyler denemeyi seviyoruz. Tek başına düz anal seksin çok zevk verdiğini düşünmüyorum. Benim için anal +klitoral uyarılma > vajinal +klitoral uyarılma.

Lavman yapmıyoruz, şimdiye kadar olumsuz bir durum ile karşılaşmadık ama mutlaka prezervatif kullanmak gerek.

2 şubat 2020 14:35

7. Ben zevk alıyorum. Sadece sağlığım için çok sık yapmıyoruz dediğim gibi. Arada yapılan abur cubur kaçamağı gibi düşünün.

2 şubat 2020 15:04

8. bu sorunun evlilikle alakası nedir?

2 şubat 2020 15:04

9. ben anal seks ile orgazm olabiliyorum. normal ilişkiden daha şiddetli oluyor hatta. zevk almasam sevgilimin gönlü olsun diye yapmam

2 şubat 2020 15:06

10. Sağlıklı olmadığı için yapmıyorum.

2 şubat 2020 15:27