sosyal medya duzenlemesi ve twitter porno?

kizlar simdi benim twitterda fake bi hesabim var. fake derken birinin fake i degil dumduz bos isimsiz resimsiz bi hesap hatta kullanici adi random bi kelime. bu sosyal medya duzenlemesi neleri kapaiyor tam anlayamadim. twitterda gercek olmayan bir hesapla porno hesaplarini izlemek bi tehlike olusturur mu mesela?? ne biliyim ceza gelir bisi olur mesela cok yillar once porno sitelere girdiysen eve ya da aileye yazi geliyomus gibi seyler duymustum.

1. guzel cevap a1 benden de aldin layki

21 ağustos 2020 18:29

2. Anon 1 yaa Ben de içimden diyorum dalgasına bana gelecek kağıt. Yorumu görünce patladım.. akrabaların da başını yaktım demek sjsjs

21 ağustos 2020 18:31

3. evet eskiden, dual up zamanlarında, bir form doldurup o ay hangi sistelere girmek istediğimizi bildirip ptt'den onaylatıyorduk. ay sonunda bildirim dışı site varsa eve yazı geliyordu. 3 gün içinde babamız ve annemiz imzalamazsa hakkımızda yakalama kararı çıkıyordu. ne günlerdi be... akp geldi dertler bitti.

21 ağustos 2020 18:40

4. O kadar insan porno izliyo ben cevresinin haberdar oldugunu duymadim gormedim. Tabi pedofili sucu icermiyorsa o videolar

21 ağustos 2020 19:02

5. Ben Google'dan gif indiriyorum ama, tehlikeli mi onlar da? Google hani herkese açık?

21 ağustos 2020 21:58