sosyal medya fenomeni halilişko ve eşi ayşe hakkında ne düşünüyorsunuz?

sb

1. mide bulandırıcı, iğrenç bir olay. Pedofili, akraba evliliği ne ararsan var. Halilişko çocuğun adıydı diye hatırlıyorum bu arada

9 ağustos 2023 14:42

2. halilişko ve celilişko çocuklar. adamın adı ibrahim

9 ağustos 2023 14:59

3. bu arada hiçbir şey düşünmüyorum. ülke bok gibi her şey pahalı enflasyon almış başını gitmiş hayallerim benden kaç bin mil ışık hızıyla uzaklaşmış bi ton sıkıntım var bide ayşenin vajina bekçiliğini yapamiycam. halinden memnun gözüküyor zorla evlenmiş gibi değil tiktoktan da parayı kaldırıyor daha ne?

9 ağustos 2023 15:01

4. Bunlar kim süslüm twitterda gördüm ama anlayamadım olayları ne özetler misiniz

9 ağustos 2023 15:08

5. ben ilk bunları bak kızım sen bana audio'larıyla tanımıştım. sonra öğrendim ki kız 14-15 yaşında kuzeniyle evlenmiş. yorumlarda herkes 'yaaa ama gayet mutlular' vs. yazıyor ama düpedüz istismar bu. ayrıca tam emin değilim ama sanırım babada genetik bir hastalık var ve akraba evliliği de olduğu için çocukların da bir hastalık sahibi olduğunu düşünüyorum. halilişko hiç konuşmuyor mesela o yaşta konuşmalı. baba genelde arapça konuşuyormuş çocuk anlıyor diyordu bir canlı yayında. bilmiyorum ben baya incelemiştim hesaplarını ve üzücü çok şey var. bir ara iki çocuğu da devamlı hastaneye götürüyorlardı, çocuk yaşta kızın çocuğu olmuş yani ve kuzeninden. baya prim kastılar tiktoktan ayrı konu. ay galiba bu soruyu bekliyormuşum haahahaha

9 ağustos 2023 15:15

6. anonim3, bunlar tiktokta bir aile. üstteki cevapta yazdığım gibi durumlar var. sanırım adanada yaşıyorlar. kız daha yeni 18 oldu evlendiler, ama iki çocukları var beraberlerdi yani, dini nikah falan vardı herhalde bilmiyorum. eşi kuzeni ve yaşça büyük. kız genelde temizlik yemek tarzı videolar koyuyor son zamanlarda popülerleşince prim kasmaya başladı. evet mutsuz bir hali yok ama küçük yaşta tüm bunları yaşamış sonucta, normal değil.

9 ağustos 2023 15:18

7. ya kadın cahil bilgisizin teki zaten yaşı ufak da. baba zaten fiziksel engelli gibi. halil de adamın kendi kardeşi de klonu gibi :D allahtan celil anne tarafına çekerek yırtmış. cocukları da sık sık hastaneye götürme sebepleri halil 3 aylık bakın pizza yiyor, halil 2 aylık lıkır lıkır su içiyor, celile bakın kim derdi ki 40 günlük bebek oturamaz aha oturuyor gibi salak salak yapılmaması gereken şeyleri yapa yapa hasta ettiler. cocugun ayagında bi kere çorap görmedim ya. adam full arapça konuşuyor bu arada halil de başladı arapça konuşmaya

9 ağustos 2023 15:31

8. anonim2 aynen doğru, çocukların beslenmesi vs. hem korkunç hem yaşlarına hiç uygun değil. bebeğe lahmacun yedirdikleri bir tiktok vardı sırf etkileşim için çocukları hasta ediyorlar ya

9 ağustos 2023 15:35

9. evleniyoruz diye bir tiktok videolarını gördüm twitterda. baba çekiyordu, gelini video boyunca göremiyoruz. kuaföre vs. gidiliyor. çocukları tek tek oturtmuşlar sandalyeye (sanırım kuaförde). adam kendisine benzeyen çocuğa elini uzatıyor ve çocuk yerinden sıçrıyor. dövülecekmiş gibi bir korku yüzünde de zaten. o adam muhtemelen büyük olan kendine benzeyeni dövüyor. üstteki yorumlarda konuşmuyor falan yazılmış. muhtemelen konuşmuyor diye dövüyor ya da dövüldüğü için konuşmuyor çocuk.

9 ağustos 2023 15:39

10. el kadar bebekleri sürekli noodle patates kızartması bimden aldıkları abur cuburlar ile besliyorlar ev desen bok götürüyor sürekli hastaneye gitmeleri normal değil mi :( bir de kuzen oldukları için galiba kalıtsal hastalıklar da var çocuklarda yorum bile yapamıyorum artık ya

9 ağustos 2023 15:44