stiletto onerisi

daha once hic stiletto kullanmadim, onumuzdeki gunlerde katilmam gereken bir kac etkinlik var ve bu yuzden ilk stilettomu almak istiyorum. en rahat buldugunuz hangi markalar? alirken nelere dikkat etmeliyim? ayrica kullanirken icine silikondur vs gibi ufak onerileriniz varsa da duymak isterim. :)

1. Bu soruya gelecek cevapları takip ediyorum. İnternette satan siteler var; tercih ettiğim gibi deri stilettolar da var ama denemeden almak da istemiyorum .

İnternetten alacaksanız Sibelagakay.com sitesinde gerçek deri 6 cm 'den başlayan topuk boyuna sahip olanları var. Cilt deri olanları da var renk renk ama nasıldır; rahat mıdır muamma

21 nisan 2017 21:55

2. herkes spor ayakkabi mi giyiyor , kizlar kimse yok mu bilgisi olan?

tesekkurler anonim ben sanirim online cesaret edemem, direkt magazalara gidip alayim istiyorum, numaram ara oldugu icin tutmasi zor oluyor online da

22 nisan 2017 00:26

3. Bir çok stilettom var ve en rahatı acelem olduğu için öylesine bir ayakkabıcıdan aldığımdı. Topuklu ayakkabı biraz şans işi gibi geliyor bana ve stiletto'lar oldukça rahatsız. Louboutin bile olsa acıtıyodur :(

22 nisan 2017 01:52

4. Bu konuda uzun arayışlarım neticesinde tek bir markada karar kıldım. Stilettoların başlı başına bir rahatsızlık kaynağı olduğu gerçeğini göz ardı etmeden en rahatlarının nine west te olduğunu söyleyebilirim. Ben 8 cm topuklu olanlarında oldukça rahat ediyorum. Nine west stilettoları Markafoniden 50 TL ye dahi bulabilirsiniz. Bunun dışında topuklu ayakkabı formatı olsa da olur yeter ki rahat olsun derseniz Clarks ayakkabılara da bakabilirsiniz

22 nisan 2017 20:18

5. ten ve siyah iki stilettomu da trendyol fox shoes butiğinden aldım. kalite olarak beklediğimdan daha iyi. semsert değil ayak üstünü topuk çevresini kesmiyor. bide ben 36 giyiyorum yarım numara kadar büyük geldi iade için vaktim yoktu öyle kaldılar ama ayaklar şiştiği için aslında farkında olmadan iyi birşey yapmışım.ha birde giymeden bir gün önce bir havluyu sıcak suyla ıslatıp iyice suyunu sıkıp ayakkabıları onunla sarıp bekletiyorum. annem yapar tam sebebini bilmesemde muhtemelen yumuşak olması için. aklınızda bulunsun. sevgiler

22 nisan 2017 21:26