susam tipli böcekler ?cidden cok kötüyüm yardım?

kızlar biliyorsunuzdur belk bu böcekleri, odamda  susama benzeyen kücük  kahverengi böcekler var  bunları yaklaşık bir senedir çekiyorum artık çok huylanmaya başladım , eğer soracaksanız odamda yemek vs yemiyorum ,eğer sizde bu durumdaysanız  bu   böceklerin vücut ısısına ve ısığa  doğru gelen böcekler olduğunu anlamışsınızdır bu durumdan ötürü karanlıkta telefon kullanmak gibi şeyler yapmaya çok çekinir hale geldim uyuyamıyorum gerçekten üçbeş tane her daim yatağımdan çıkıyorlar başına gelen varsa nasıl kurtuldu yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar

1. Ay süslü ne ki o böcek çok huylanirim ben de bocekten :( nereden kaynaklanıyor yatağın tahta kısmından falan olabilir mi bi ilaç falan yapılabilir mi acaba

5 ağustos 2018 00:49

2. Deli gibi oldum süslüm ,umarım care bulunur bu böceği tanıyan süslülerden yardım bekliyorum

5 ağustos 2018 00:55

3. Süslü bahsettiğiniz böcek tahta kurusu gibi geldi bana. Odanızdaki mobilyalardan kaynaklanır bu böcekler adı üstünde. Yatağınız, bazanız, dolabınız, koltuğunuz artık neyiniz varsa iyice açın her yerini bakın. Eğer tahta kurusuysa ilaçlatırsınız.

5 ağustos 2018 00:57

4. gece masa lambasıyla ders çalıştığımdan masama pıt pıt düşüp duruyorlar. delircek gibi oluyorum ben de. takipteyim

5 ağustos 2018 01:07

5. mutfakta poşette olan erzaklarıda talan ediyorlar.eski ve tahta mobilya olan evlerde oluyor genelde.mutfagı sarmıstı bizim 2 dk tabaktan gözünü ayırsam geliyor hemen ucuyor bir de insana zararı yok ama herşeyi talan ediyor.ben hamamböceği için ilaçlama yaptım biraz azaldı eskiye göre ama yine var.evdeki erzakları cam kavanoza koy.bu böceğin gezdigi yerleri sil.sonra marketteki detan max al yataga sık detanın ıcındeki c ile baslayan bi maddeye karsı hassaslarmıs oluyorlarmıs bunu ınternette okumustum dolaba sıktım artık dolapta yok.tütün ürünleri böceğiymiş.

5 ağustos 2018 03:16

6. Bu böcekler kurulukları yiyerek yaşıyor. Bizde de vardı, evdeki bütün kuru bitki, sebze, bakliyat ne varsa hepsini attık. 3-4 gün yenilerini almadık. Böcekler kurulukla besleniyor. Her yeri sirkeli suyla sildik. Camları açık bıraktık. Çünkü bu böcekler sirkeli suyu sevmiyor. Camdan dışarı çıkmaya çalışıyorlar. Sonra bütün evde ölülerini bulmaya başladık. 3-4gün sonra evi dip köşe temizlemek gerekiyor çünkü ölüleri her yerden çıkıyor. Beslenebilecekleri kuruluk kalmayınca ölüyorlar. Yeni kurulukları kavanozlayıp içlerine defne yaprağı koyduk, dolaplara da. Defne yaprağına böcek gelmiyor çünkü.

5 ağustos 2018 10:06

7. böyle yaşanmaz süslücüm , sen en temizi en garantisi ve en sağlıklısı bir ilaçlamacıyla görüş onlar tanır anlar ve uygun ilacı sıkar.

5 ağustos 2018 14:58