suslu sozluk magazin perileri, berkcan guven ve beyza efe neden ayrildi bilen var mi?

beyzayi cok begeniyor ve cool buluyordum. birbirlerine cok asik gorunuyorlardi. bugun beyzanin hesabina bakiyim dedim bir arkadasima cok guzel biri diye gostermek icin, bir baktik hesabi kapatmis. 4 gun once aciklama yaparak ayrilmislar, sanirim onun uzerine hesabini da kapatti. neden ayrildilar bilen var mi?

1. bu iliskinin berkcan a da cok iyi geldigini dusunuyordum. cocuk bir durulmustu, kendini buluyor, muzigini yapiyor, sakin ve mutlu gorunuyordu.

beyza da kendi ortamiyla, arkadaslariyla berkcandan once de zaten mutlu olan, tarz sahibi, cool, neseli bir kiz gibiydi.

ikisi de birbirine cok asik duruyorlardi ve cok yakistiriyordum. tatlilardi. hatta berkcan beyza icin bir sarki da yapmisti ve sanki yakin zamanda mini konserinde ona dogru soyledigi bir video vardi. takip eden susluler bilir, birkac gun once beyza bir reels paylasmisti, dans ettikleri tatli bir seydi.

bilen veya tahmini olan birileri cikarsa ne guzel olur, haklarinda hayirlisi olsun.

4 ağustos 2021 00:00

2. ikisini de s2m. soylemeden duramazdim pardon

4 ağustos 2021 00:01

3. sunu dusunecek kadar gicik oluyorsunuz da bu soruya yazacak kadar niye usenmiyorsunuz mesela?

ozellikle "magazin" diye soru basliginda belirttim ki isimler de kullandim.ilginizi cekmiyorsa lutfen kendinizi yormayin sayin anonim.

btw soruyu upladiginiz icin tesekkur ederim <3

4 ağustos 2021 00:36

4. bemim nefretim dunyaya suslu kusura bakma. tekrar uplayayim up up up

4 ağustos 2021 01:29

5. ya ahahaha gonlumu aldiniz simdi.

insallah coook mutlu olursunuz, mutluluktan bu insanlar kim ki diyecek kivama gelirsiniz. <3

4 ağustos 2021 01:36

6. süslü onlar ayrılmadan 1 gün önce instagram da populer bi videolarıni gördüm berkcan sarkı söylüyodu falan neyse kendi kendime dedim ki bu kız berkcani birakacak yakinda. galiba kem gözüm degmis kusura bakmayın artık dahdj

bu arada cidden ben kızın ayrıldıgını düsünüyorum

4 ağustos 2021 02:53

7. ya bence berkcan cok asikti, hatta bana duruldu gibi de geldi. cocuk sanki bir sakinlesti, duzenli iliskiyle kendini buldu beyzayla gibi.

rezalety pdcastlerinin son bolumunde ama biz beyzayla ayrilirsak yine de o sarki durur, hayatimin onemli bir parcasi oldu vs diyordu. bu da birkac ay onceki olay.

beyza daha birkac gun once dans ettikleri bir reels paylasmisti, cok da tatliydilar. ne biliyim, kiz sevmese niye onu cekmekle, yuklemekle ugrassin ki? bu arada o aksam beyza story serisi ile cevap veren videolar cekmisti. kizin sesini, konusmasini ilk kez duydum. herkes tabii dans videosundan sonra sanirim pozitif yorumlarin yanisira, hayat sana guzel, hic derdin yok minvalinde seyler yazmis. kiz da her seyin gorundugu gibi olmadigini, her insanin dertleri oldugunu, fakat mutlu olmanin, pozitif olmanin bizim secimimiz oldugunu soyleyen bir seri yapti. bir-iki saat icinde de sildi. acaba dedim berkcan gordu, onlarla ilgili bir seyler oldu da ben mi anlamadim?

bir suslu de zamaninda soru acmis beyza nin okul programinin bir kismi amerika ile anlasmali, onumuzdeki donem orda okuyacak, sizce iliskileri ne olur? diye.

bu duyum kesin mi? uzak mesafeye donusucek diye mi ayrildilar acaba?

ya da son suslu siz videoda ne gordunuz, nasil hissettiniz de bu kiz bunu birakir dediniz?

bendeki dedikodular bu kadar...

4 ağustos 2021 09:19

8. Kızı sakin ve huzurlu görüyorum ben. Berkcan hala ergen( yaşı az değil) yaşına göre ergen. Bu kızı rahatsız etmiş olabilir, beni ederdi ben kimsem artık fjkfhkg. Aldatma bile olmuş olabilir süslü. Tek gecelik vs. Anlattıklarınız bana onu çağrıştırdı.

4 ağustos 2021 13:14

9. ya karakter ve yasayis sekli olarak bence de cok farklilardi ama sanirim 1 yildir birliktelerdi. ne biliyim sanki uyusamasalar, itici gelse zaten berkcan kiz oncesi bunun 10 kati ergen ve hiperaktifti, kiz onu sakinlestirdi ve huzur verdi gibi geliyor. yani bundan olmus olsa beyza da bastan begenmezdi herhalde diye dusunuyorum.

4 ağustos 2021 13:18

10. İlk başta böyle hiperaktif, aktif, popüler tipler çekici geliyor süslü. Sonra ilişki şakadan kakaya dönmeye başlıyor. Berkcan'ın itici ve her şeyi dalgaya alan bir karakteri var.

4 ağustos 2021 13:25