tılsım üçlüsü flört eden iki kişi için çekilmisse nasıl yorumlanmalı?

sb kızlar teşekkür ederim

1. Eğer bir açılımda tılsım üçlüsü gelmişse benim yorumum budur:

Bir emek verip biryerlere kadar gelen ilişkide 2. Ve 3. Kişilerin önerileriyle bu ilişki yönlendirilmiştir. yani kişiyi ya da kişileri dizginleyen/yola getiren birileri akıl hocası vardır. Ya da yoldan çıkaran aklını çelen gibi. Tabi bu tek kartla anlaşılmaz aslında sağına ve soluna birer kart daha açılır.

Not: profesyonel tarot okuyucusuyum bu arada

4 nisan 2023 22:31

2. Hmm o zaman şöyle,dedikodu olabilir bazı şeylerden korkup ilerlemek istememiş olabilir. 2. Ve 3. Kişiler çok olabilir orada,çalıştığınız yerde dedikodu olabilir

4 nisan 2023 22:44

3. (yazar: anonim 1) şimdi anladım süslücüm çok çok teşekkür ederim sizee

sey süslü siz bahsettiğiniz şekilde 2-3 kartla ne düşünüyor diye bakmanız mümkün olur mu acaba kusura bakmayın merak ettiğimden sormuş oldum size de )):

4 nisan 2023 22:54

4. A1 peki sağına soluna koyduğun kartları olayın öncesi sonrası, önü sonu gibi mi okuyorsun. Mantık nedir?

Ss kaynak yaptım ya sorry. Ben dümdüz okurdum. İş arkadaşı olarak görüyor ve işi şu an duygularının önünde derdim.

4 nisan 2023 23:08

5. Ss süslü şuan evde değilim maalesef :((

4 nisan 2023 23:21

6. Ortasındaki kart merkez kart,solundaki olayın öncesi sağındaki olayın sonrası. Ya da tamamen netleştirmek için 3 tane açılır önce sonra farketmeksizin.

4 nisan 2023 23:24