yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    tırnak yatağını uzatma ve şekillendirme ?

    süslüler benim tırnak yatağım çok kısa. uzun tırnak kullanamıyorum. ama araştırdığım kadarıyla birkaç ay boyunca tırnak etlerini itersek ve tırnakları dipten kesmezsek tırnak yatağı uzuyor diyorlar. bunu denediniz mi nasıl sonuçları oluyor ve başka neler yapabilirim? ürün ve uygulama tavsiyelerinize açığım.

    1. Suslu dipten kesmezseniz cidden uzuyor. Ben yillarca tirnak yedim, haliyle tirnak yataklari asiri kuculdu. Ilk uzattigim zamanlarda korkunc duruyordu pembe kismiyla beyaz kismi esit tirnagin, surekli ojeli geziyordum. Gercekten suresi 1 2 ay midir bilemeyecegim ama uzattikca ve uzadikca dipten.kesmedikce normale donduler. Belki sizde de boyle olur

    18 nisan 2020 23:06

    2. (link: http://www.gozdeokul.com/2014/07/tirnak-yatagini-uzatmak/ Şurada okumuştum a1 süslüm)

    Teşekkürler süslüler bunu gerçekten deneyeceğim o zaman

    18 nisan 2020 23:41

    3. ben tırnaklarımı eskiden dipten keserdim, yıllardır dipten kesmiyorum, az bi şey uzadı ama nedeni şu, dipten kestiğimde tırnak yatağına giriyodum, bunu artık yapmadığım için tırnak yatağım normale döndü.

    yani tırnağı dipten keserek veya tırnak yiyerek o yatağı küçültüyosunuz, bu alışkanlıkları bırakınca eski haline dönüyo, eski\normal halinden uzun olmuyo.

    tırnak etlerini hiç itelemediğim için bi işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum, ama hiç zannetmiyorum.

    ayak tırnaklarının batmasının tıp terminolojisinde bi adı vardı, bu insanın hayatını cehenneme çeviren büyük bi sorunmuş, tedavi için tırnak yatağını tekrar düzenliyolarmış ve tırnak batmayacak şekilde çıkıyomuş artık, bunu bi araştırın isterseniz.

    19 nisan 2020 18:21