tadı ve kokusu güzel dudak balmı, dudak yağı? öpüşme?

süslüler aşık oldum ve öpüşmeye doyamıyorum. ilk kez böyle şeyleri deneyimliyorum ve erkek arkadaşım her anlamda çok uğraşıyor benim için, ben de onun için minik bi jest (gizlinot: sayılırsa:)) yapmak istedim, dudaklarımda tatlı bi tat olması güzel olur diye düşündüm. eğer deneyen varsa, kötü bir fikirse de söyleyin vazgeçeyim lütfen. daha önce kolalı lip smacker kullandım tadı güzeldi, pamuk şekerlisi vs güzelse tekrar ondan alayım

1. Öpüşmeye doyamıyorum ne güzel bi ifade ya allahım yicem djjdkd çok tatlı

8 haziran 2022 00:06

2. öyle işte a1:) siz de çok tatlısınıız gülümsettiniz gece gece

8 haziran 2022 00:09

3. Öpüş öpüş negzell :)) amaa bişey sürme

8 haziran 2022 00:11

4. Nivea kiraz tavsiye ederim

8 haziran 2022 00:13

5. Nivea kiraz igrenc suslu surup gibi kokuyor. Illa nivea istersen seftalili olan cok guzel, bunun yaninda lip smackerlarin cilekli olanini erkek arkadasim cok begenmisti. Bir de blistexin bogurtlenli limonatali olani var o da cok guzel onu da begenmisti. Bunun yaninda cantanizda kucuk lolipoplar tasiyip opusmeden once erkek arkadasiniz gormeden hizlica dudaklariniza surebilirsiniz. Madison Beer'dan gormustum ben de yapiyorum sjsjsjsjsj ozellikle kolali ve elmali lolipop oneririm. cildiriyor Deli shsjshshha

8 haziran 2022 00:16

6. aroma olarak seftali, kavun ve mango tavsiye ediyorum. cok sekerli yapay tatlardan kacinin. marka veremicem maalesef ben yurtdisindayim kore markalari biliyorum hep. ayyyy iyi opusmeler ne guzel olur simdi ilk zamanlar, biz de oyleydik 2 yil oldu simdi... bitmesin sizin heyecaniniz <3

8 haziran 2022 00:17

7. Blistex limon böğürtlen aşırı şekerli, kola gibi. Çok ağır bence tadı. Klasik blistex bence. ferah ferah daha iyi değil mi. :)

8 haziran 2022 01:05

8. Maybelline lifter gloss, ama çok azıcık sür yoksa vıcık vıcık olursunuz anında

8 haziran 2022 02:20

9. Askim o balm saniyeler icinde yok oluyor ama zaten