tangle teezer'ın farkı ne, almaya değer mi?

gratisten eklips marka buna benzer bir fırça almıştım çok benziyor. ama özellikle tangle teezerın ne farkı var, tavsiye eder misiniz süslüler? uzun ve çok karışan saçlarım var ama tahta tarak daha sağlıklı diye biliyorum, o yüzden kolay açıyor diye gratisten t.t. benzerini alıp çoğunlukla tahta tarakla taramaya çalışıyorum ama bu kadar pahalıysa bir sebebi vardır herhalde. tavsiye ediyor musunuz?

1. yani adından belli tabii düğüm açma odaklı olduğu ama acaba materyali özellikle elektriklendirmeyen bir materyal mi yani, sağlıklı mı saç için?

24 eylül 2023 15:41

2. 3 yıl önce bi tane almıştım ıslak kuru serisinden. Hiç yıpranmadı. Saçı çabuk açıyor. Ama muadili bulunmaz değil yani. Saç açıcı herhangi bir tarak da aynı etkiyi verir

24 eylül 2023 15:45

3. Hiçbir numarası yok bana göre. Watsons ve rossmann'da muadilleri var. (link: https://ty.gl/0fu5zqqxip For your beauty) (link: https://ty.gl/sf7gm5065w Watsons) (link: https://www.watsons.com.tr/miine-funny-sac-fircasi/p/BP_1309651 Miine)

24 eylül 2023 15:58

4. Asla taranmayan ve açılmayan saçlarım için benim için bir kurtarıcı oldu. Ama normal tarak saçınızda iş görüyorsa gerek yok

24 eylül 2023 16:05

5. çok teşekkürler süslüler, evet anonim4 bende de tam bunların gratis versiyonu var aynı tip. tangle teezer'la çok farkı var mıdır bilemedim :/

24 eylül 2023 16:07

6. ben normalde pek saç taramam saçlarım dalgalı olduğu için ama geçenlerde nascitanın fırçasını aldım çok iyi açıyor saçı yalnız benim saçım ince telli ve dalgalı diye herhalde kuruyken tarayınca elektrikleniyor. ıslakken de taramayın saçlar daha çabuk kırılıyor diyorlar. eğer yukarıdaki süslünün dediği gibi elektriklenmeyi almıyorsa gerek yok o kadar para vermeye

24 eylül 2023 16:37

7. a6 teşekkürler, süslüler nastica fırçası dediğiniz (link: https://www.trendyol.com/nascita/pembe-pro-uc-boyutlu-oval-sac-fircasi-02-p-31503930 bu) mu acaba?

24 eylül 2023 16:41

8. 4-5 sene önce çok modaydı diye merak edip almıştım, saçlarım dalgalı ve kuru. diplerden saçlarımı bastırıp hacmini aldığı için beğenmiyorum, uçlarda da öyle sönük bir saç bırakıyor sadece plajda denizden sonra kullanıyorum artık.

24 eylül 2023 17:11

9. Konu tangle teezer diye salça oluyorum lütfen kusura bakmayın okuyacak benim gibi birisi olursa haberi olsun;

Kamu spotu

Saçınız dolanmıyorsa yani açıcı tarak ihtiyacınız yoksa sırf gidip de popüler diye almayın, bir boka yaramadığı gibi saç derinize topçuklu fırçalar gibi masaj da yapmaz ööööyle sürünüp durur kafanıza. çekmecenin dibinde gördükçe de kıl olursunuz sjdkfjddkl

Kamu spotu bitti

24 eylül 2023 17:29

10. süslüler valla ne yalan söyleyeyim kendinden kapaklı olması baya hoşuma gidiyor keşke öyle olan ucuz bir tarak olsa, sırf o yüzden de çok para vermek istemiyorum da iyiyse alayım demiştim. çantama hep fırça atmam gerekiyor sık seyahat ediyorum ve bazen de işe giderken evde zamanım olmuyor işte tarıyorum. sürekli kese içine falan koymam gerekiyor

24 eylül 2023 17:41