tatil için kaş mı kalkan mı?siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

kaş'ta daha önce tatil yaptım aslında. kalkan'a da günübirlik gitmiştim ama orada kalan süslüler bir karşılaştırma yapabilir misiniz? 5 gün kalacağım gittiğim yerde, zamanı net değil. not: tatil anlayışım gece kulübü, partiler vs hiç değil, ama olympos'ta da çok sıkılmıştım mesela. benim tatil anlayışım güzel manzaralı publarda kokteyller içmek, bir geceyi meyhaneye ayırmak, yeni lezzetler tatmak, varsa tarihi bir yer görmek. gündüz de güzel bir plajdan sakin bir denize girmek.

1. bence kaş. kalkan tamamen çok sessiz sakin bir tatil isteyen için uygun bence. yeni lezzetler, kokteyller diyorsanız kaş. gündüz için derya beach mükemmel öneririm.

10 ağustos 2020 11:26

2. tamam süslüler çok teşekkürler.

kaş'ı seviyorum ben de ama kalkan'ı da çok övdüklerini görünce ekşi'de falan acaba? demiştim.

aşırı sakin bir tatil de istemem.

10 ağustos 2020 12:07

3. Kesinlikle Kaş. Oburus Momus, Mezetaryen, Gaia, Bar Celona, Pells, Zaika, Dejavu gibi mekanları inanılmaz çok tavsiye ederim size. Beach olarak da Hidayet Koyu'nda Blanca Beach ve Derya oldukça güzel. Daha yeni döndüm ama asla doyamıyorum Kaş'a. İyi eğlenceler şimdiden.

10 ağustos 2020 12:25

4. kalkan tam emekli olayım sakince yaşayayım yeri. istediğiniz şeyler kaşta var. kalkan çok daha küçük bi yer isterseniz yine günübirlik kalkana gidersiniz yakın zaten

10 ağustos 2020 13:39

5. anonim 4 aynen günübirlik gitmek daha mantıklı sanırım :)

anonim 3 ayyy zaika'ya ben de bayılırım bir akşamı mutlaka oraya ayıracağım rezervasyon yaptırabilirsem.

diğer saydıklarınızdan da gitmediğim yerlere bakacağım mutlaka.

meyhane olarak neresini önerirsiniz mesela? ben nereid'e gitmiştim önceki gidişimde aslında güzeldi ama farklı bir yer de denemek isterim :)

10 ağustos 2020 16:28

6. Süslü gittiniz mi nasıldı? Nerelere gittiniz??

23 aralık 2021 21:21