yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    16 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    tatile dyson airwrap’inizi nasıl götürüyorsunuz?

    kızlar benim seyahat çantam yok. koca kutuyu da valize sığdıramam. siz nasıl götürüyorsunuz tatile falan gittiğinizde?

    1. taşıma kesesi var ya ona koyuyom

    8 haziran 2024 20:13

    2. öyle bir şey çıkmadı süslü ya. eskiden varmış sanırım. mağazadan aldım, görevliye de sordum yok demişti. 

    8 haziran 2024 20:15

    3. Ay sar bi havluya tişörte bişeye götür ya. Günlük hayat başlangıç seviyesi bilgiler. Kese olsa ne olur olmasa ne olur. İlla bişeye koycam diyorsan valiz içi organizer bişey al koy  

    8 haziran 2024 20:40


    4. Çanta aldım bunun için trendyoldan. Satıcının adı girly bag olması lazım. 

    9 haziran 2024 02:58

    5. bu milleti düdüklemek ne kolay ya hakikaten desenli iki parça havlu kumaşı birbirine dikip üstüne bi tane fermuar takmış maliyeti 100 lira anca eder 300 liradan satıyor neymiş 'dyson seyahat çantası' :d

    9 haziran 2024 08:36

    6. Bu mantıkla iki kumaşı birbirine dikip 350 tlye tshirt diye satıyo bütün inditeks markaları da. Napalım yani hiçbir ihtiyacımızı almayalım mı? Kaldı ki 500-600 liraya satan bir dünya satıcı var trendyolda aynısını.

    9 haziran 2024 12:19

    7. Dümdüz bavula koyuyorum. Sorun olan kısım neresi anlamadım. Zarar göreceğini düşünüyorsanız tişörtlerin arasına yerleştirin. Ama ben onu bile yapmıyorum, uygun boşluğa kafama göre yerleştiriyorum. özel çantaya falan gerek yok. 

    9 haziran 2024 12:34


    8. Ben seyahat ederken bütün elektronik eşyalara dikkat ediyorum ya zarar görmemesi için, garantiydi, tamirdi uğraşmak istemiyorum. Hele dyson tr'nin zorluk cıkarttıgını duydugum için özellikle dikkat ediyorum. Epilasyon aleti, düzleştirici, airwrap falan...özel çantam yok ama ya pat pata sararım ya da tshirtlere. Eğer valizimde yer sıkıntısı yoksa karton ama sert bir kutuya koyuyorum bazen. Koruyucu iyi bir kılıfa denk gelsem alacaktım ama öyle düz kumaş bir çantaya da bunun için para vermek istemiyorum. Bir de benim airwrap yuvarlak fırçamın kılları kendi çantasında bile diğer bir başlığın altında kalınca büküldü. Bence dikkat etmekte fayda var.

    9 haziran 2024 13:28

    9. yani hakkaten süslüler oturup bütün gün dikiş mi dikelim maliyeti fiyatına gelsin diye? bir de pahalı bir ürün yani haldır huldur valize atmak istemedim. ki giysilerimi bile ütüleyip düzgünce katlayıp organizer hurçlara koyuyorum bozulmasın diye. bir süslünün dediği gibi trendyoldan uzun ince bir makyaj çantası buldum, kumaşı kalın, bölmeleri de var, başlıkları koyabilirim. teşekkürler. 

    9 haziran 2024 16:37

    10. Ne alakası var normal giyim ürünü ile ya da 'oturup bütün gün dikiş mi dikelim maliyeti fiyatına gelsin diye' ne alaka? Herkes gayet güzel demiş ki tshirte sarıyorum havluya sarıyorum kıyafetlerin arasındaki boşluğa sıkıştırıyorum diye böyle gayet basit çözümler varken iki parça kumaşı dikip 'dyson seyahat çantası' diye pazarlamak evet insan düdüklemek, hatta direkt beyaz yakalı taraflarınıza oynamak. Evinizde şu cihazı koyacak bir bez çantanız yok mu hakikaten? Ama hayır ille de gidip 'dyson taşıma çantası' alınacak maliyetinin bilmem kaç katına çünkü dyson dyson taşıma çantası olmadan taşınamaz.

    9 haziran 2024 17:08