tatlıcı berat evlendi diyorlar kızlar ?

bahadır öyleymiş ben yeni görüyorum. danlayla en çok onu yakıştırıyordum ya üzülmüştür bence baya sonrakiler çok fostu. soru yok dedikodu yapalım

1. danla asla evlenemez bence.

5 ocak 2024 22:08

2. Bana aksine beratı hep çok umursadı gibi geliyor

5 ocak 2024 22:11

3. Bence de umursadı. Hatta baya popüler olduğu sıralar tekrar barışmıştı tatlıcıyla.

5 ocak 2024 22:40

4. Berat ın instagramı var mı ? Yoktu diye hatırlıyorum çok düzgün bir çocuk gibi duruyordu

5 ocak 2024 22:57

5. arttırıyorum ben de. umursadıgı tek erkek tatlıcı idi. onun için tatlıcıya yazan kızlara cevap verıyordu, onunla videolar çekiyordu, kıskandığını belli ediyordu, berat'a dünya övgü şeyler söylüyordu. ben baskası için bunları yaptığını görmedim. sonrakilerle takıldı etti ciddi de bi ilişkisi olmadı

5 ocak 2024 22:57

6. berat youtubeu bırakmasını istemiş sanırım. öyle bi videosu vardı ben danla biliç olmasaydım beratla olurduk diye, beratı arıyor hatta videoda

5 ocak 2024 23:00

7. Danla sadece berati sevdi. Unlu oldu cok kilo aldi beratla ayrildilar o ara. Aklini kacirdi, hirs yapti zayifladi sirf berati geri almak icin. Mide ameliyatindan sonra zayiflar zayiflamaz beratla baristi post atti. Bence danlanin net tek aski

5 ocak 2024 23:07

8. ay evet hatta " o hiç değişmemiş ya ben? " açıklaması ile paylaşmıştı fotoğrafı. resmen o gunu beklemış gibi.

veee evet ss, danla soruyor berata " ben danla bılıc olmasam benle olur muydun " dıye. e zaten oyleydı dıyor, guluyorlar.

guzel bı ılıskıydı bence. danlanın tek aşkı olduguna katılıyorum.

5 ocak 2024 23:09

9. Bence Berat kilosunu takmıyordu hiç. Zaten ilişkilerinin en kuvvetli olduğu zaman danlanın en şişko halleri

5 ocak 2024 23:46

10. o değil de nasıl zengin oluyolar böyle ya. yine durduk yere buna hayret ettim fjfjf

5 ocak 2024 23:52