tefal tencere/tava seti kullanan veya çeyizine alan süslüm var mı?

süslüler, tefal'in takılıp çıkartılabilen kulplu teflon tava seti var. tefal ingenio diye geçiyor. onlardan alıp kullanan ya da çeyizine alan var mı aranızda? o kadar çok seçenek var ki, fiyat farkları da çok fazla hangisini almalıyım bilemiyorum. bir tane set vardı 7 farklı tava, 5 kapak, plastik kepçe kaşık vs. 20 parçadan oluşuyor ama onun da tavaların kalitesi düşükmüş sanırım. bilen süslülerden yorum bekliyorum :)

1. Süslü bahsettigin setten almadım ama ayrı ayrı tavalarından aldım. Tavalar arasında baya fiyat farkı olduğu için mağazasında sormuştum. Dediler ki daha pahalı olan hicbir şekilde cizilmiyormus aşırı kaliteliymis (fiyatı 450 civarıydı mesela) aynı tava daha ucuz olanı için de (200-250 arasıydı yani bu da ucuz değil bence) tahta kaşık kullandığınız sürece yine ömür boyu kullanır sıkıntı yaşamazsınız dedi. Pahalı olana normal kaşık çatal falan da sokuluyor ama çizilmiyor yani. Zaten senelerdir alışmışım sadece tahta kaşıkla böyle şeyleri yapmayı, normal kaşık çatal sokayim diye 200 lira fark vermedim açıkçası. Ama bu dediğim tek satılanlar için, bahsettiğiniz set hakkında bir fikrim yok.

10 kasım 2020 15:52

2. Ben dediğiniz 20'li seti kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.

10 kasım 2020 16:07