tiftik tiftik saç

sevgili suslu kardeslerim. sacimda perma vardi ama etkisi gecmek uzere. permali oldugu icin bakimina ekstra ozen gosterdim. hindistan cevizi yagiyla ve diger yaglarla yaptigim karisimlarla maske yaptim. banyoda ve cikinca sac kremimi ve yagini ihmal etmedim ama hala sacim sekil vermeyeyim tiftik tiftik duruyor. yumusakligi guzel ama boyle sonuk, parlak olmayan, oldukca sagliksiz gorunen saclarim var. kopuk ya da sprey kullaninca bir parca oluyor ama yine de mat ve sagliksiz gorunuyor. insanlarin saclari ne guzel bakiyorum su gibi akiyor kizin saci seklini de vermis ama o goruntu bozulmamis. ne onerirsiniz bana parlak, tiftik olmayan, canli saclar icin yaglarim kremlerim bitti sizin onerilerinize gore alacagim. cok asiri pahali olmazsa sevinirim.

1. yüzde yüz doğal sıkma zeytinyağı.1 şişe alın hem yemekte hem salatada hem yüzünüzde hem saçınızda kullanbilirsiniz.adeta mucize.benim kullanma yöntemim akşamdan saçıma sürüyorum iyice sarıp başıma bir poşet geçiriyorum her ihtimalekarşı yastığımada bir havlu sarıyorum ve uyuyorum sabah önce kuru saçımı şampuanlayıp ardından suyla bolca köpürterek yıkıyorum ve çıktığımda inanın saçımdan tarak yağ gibi akıyor.bunun dışında elseve mucizevi yağ yada pantene argan yağlı elixir ile duş sonrası görünümü düzeltebilirsiniz.kaliteli birde maskeniz olursa başka bir şeye ihtiyaç yok bence john friedanın kilere bi göz atabilirsiniz.birde saçlarınızı ıslakken değil suyla ıslaklığını aldıktan sonra taramanızı öneririm :)

27 şubat 2017 10:55

2. dogal zeytinyagini hindistan ceviziyle yaptigim maskenin icinde kullaniyordum zaten ama bir de tek basina deneyecegim. maskem yoktu banyoda ondan da edinecegim. sac kremimle yagimin da markasini onerdiklerinizle degistireyim bu sefer. cok tesekkur ederim fikirleriniz icin :)

28 şubat 2017 00:21