tinder hep seks mi arkadaşlar?

kendimi çok yalnız hissettiğim için az önce tinder açtım. saçma biliyorum, uygulamanın amacının da farkındayım. ama aranızda hiç oraya girip normal arkadaş bulup sadece sohbet edebileniniz oldu mu?

1. bunu mikerler.

23 mart 2021 21:25

2. Öncesinde imam nikahı olabiliyo diye biliyorum

23 mart 2021 21:26

3. maalesef safım. bir sorum olacak. tinderdaki fotoğrafıma baktım şimdi whatsapptaki fotografımı almış. mail adresimi verip facebooka bağlamıştım. whatsappımdaki kişilere bildirim gitmiş olma ihtimali var mı?

23 mart 2021 21:27

4. Gerçek hayatta evet seks. Buluşmazsan muhabbet edebilirsin sıkıntıdan konuşanlar da var

23 mart 2021 21:27

5. gerçek bir hayatım yok. teşekkürler.

23 mart 2021 21:28

6. kız whatsappın neresine bildirim gitcek bildirim bölümü mü var annem sen baya safsın dikkat et üzerler seni :d

tinder'dan sevgili bulmak bile zor erkekler ons ve fuckbuddy peşinde kolay gelsin sabır sınayan bir ortam

23 mart 2021 21:29

7. anonim 8, çok teşekkür ederim. baya ağladım, gerçekten sevilmeye ihtiyacım var. çok müşkül durumdayım. ben de sizi öpüyorum.

23 mart 2021 21:33

8. connecteda hiç girme 31ci dolu

23 mart 2021 21:33

9. kendi fotoğrafımı koymadım. zarafetiniz için teşekkür ederim. salak diyen süslüye kızamadım, öyleyim çünkü. clubhouse için içeriden tanıdık vs lazım değil mi? ya derdim erkek değil zaten sadece arkadaşlık.

23 mart 2021 21:35

10. (yazar: dayels) yarın size yazacağım süslü, ne incesiniz teşekkür ederim. sabahın köründe bir sınavım var, atlatıp yazacağım.

23 mart 2021 21:37