trabzon seti mi su yolu set mi?

kızlar nişanda takılacak seti kendim seçmem istendi trabzon setin bileklik ve küpesi hazir eğer istersem kolyesi de alınacak ama eğer su yolu veya baska set istersem onu alacaklarmış sizce hangisini seçmem daha mantikli ( günlük hayatta minimal düz şeyler seviyorum ikisini de alsam ayda yılda milyonda bir kullanacağım)

1. Fiyat farkına bak süslüm. Sadece kolye ile su yolu seti aynı mı mesela? Kenarda dursun hatıra diyorsan hangisi model olarak içine siniyorsa onu seç. Mutluluklar diliyorum bu arada. Darısı tüm süslülerin -ve benim- başıma :)

26 ağustos 2021 14:24

2. trabzon setin bilekliği çok şık ama kolyesi takılmıyor. bence su yolu kolye de çok takılmıyor. onun yerine günlük takılabilecek tektaş kolye gibi bişey tercih ederdim ben olsam. eğer parasına denk birşey olsun istiyorlarsa da trabzon setin kolyesi yerine yatırımlık altın tercih ederdim şu aklımla.

26 ağustos 2021 14:27

3. su yolu daha zarif geliyor bu konularla alakasız zerre anlamayan dışarıdan bir göz olarak. trabzon seti çok keko geliyor. kalın ve kaba midem bulanıyor gördüğüm yerde. niye tercih ediliyor bilmiyorum yatırım falan gibi mi düşünülüyor?

26 ağustos 2021 14:29

4. Su yolu tabi ki, Ezgi fındık mayo bikini üzerine bile takıyor. Çok da güzel duruyor.

26 ağustos 2021 14:57

5. Trabzon al kenarda durur ilerde satarsin fln

26 ağustos 2021 14:59

6. (link: https://www.instagram.com/p/CGhP2pjB-ni/ Chiara )

(link: https://www.instagram.com/p/CRmU4PArT9o/ Ezgi fındık)

Ki bilekliği zaten sürekli takarsınız, kolye de bence günlük kullanımda bir hava katıyor.

26 ağustos 2021 15:10

7. Suslu ben Trabzon sete ön yargımı nur bilen yavuzerin instagram postlarını görünce yıkmıştım valla keşke benim de olsa da böyle taksam demiştim:d

26 ağustos 2021 15:15

8. bence kesinlikle trabzon isteyin ama ince olanlarından. Kalın olanlar gerçekten çok kaba duruyor. Üsteki süslünün de dediği gibi Nur Bilen Yavuzer çok güzel taşıyor, instada bir fenomen daha takıyordu öncesinde ama hatırlayamadım şu an. Moda dünyası algılarımızla oynuyor görüyorsunuz, zamanında itin götüne sokulan suyolu bileklikleri kolyeleri şimdi hepimiz takıyoruz.

Bir de ben nedense bu trabzon tarzı altın takıları esmerlere yakıştırıyorum.

26 ağustos 2021 15:30

9. Illa set olacaksa trabzon isteyin satarken su yoluna göre daha az zarar edersiniz yok set şart degil diyorsaniz bilezik isteyin

26 ağustos 2021 15:42

10. Kız bu soru mu Allah aşkına tabi ki Trabzon