trendyol birkenstock sahte olabilir mi?

merhaba arkadaşlar, trendyoldan aynı modelin(gizlinot: sydney) 2 farklı renginden 2şer numara olmak üzere 4 adet birkenstock sipariş ettim. aynı numaranın farklı renkleri arasında kalıp farkı var sanki bir tanesi net daha geniş. bir de aynı renkli farklı numaraların taban renklerinde ton farkı var. kuşkulandım bu durumdan biraz. nasıl teyit edebilirim sizce?

1. Aynı şey kafama takıldığı için trendyoldan siparişimi iptal edip shoebox tan almıştım ben. Geçmişte sorulan bazı sorular da vardı bununla ilgili, bir yazar trendyoldan gönderilenin üretim yerinin farklı olduğunu yazmıştı. Pek çok kişi aynı şeyi düşünmüş sizin de aklınıza takıldıysa iade edin başka bir yerden alın bence. Neticede o kadar para veriyoruz.

3 eylül 2018 22:00

2. 2 kere trendyoldan birkenstock aldım ikisi de orjinaldi. crocslar için arkadaşıma aynı şeyi söylemişlerdi. iki aynı renk crocs çok farklıydı üretim yerleri farklı olduğu için fark olabliyor denmişti.

3 eylül 2018 22:02

3. teşekkürler (yazar: donnie darko) aldığım modelde çok güzel indirim vardı çekle mekle de takviye edince oldukça iyi bir fiyata aldım. o yüzden iade etmeden emin olmak istiyorum:)

3 eylül 2018 22:08

4. (yazar: givemelove) teşekkür ederim. siz sizinkileri orijinalliğini nasıl teyit ettiniz acaba?

3 eylül 2018 22:08

5. Orjinal birkenstocklarin da kendi arasında kalıp farklılıgı oldugunu biliyorum. Dar ve geniş ayaklara göre. Bu şekilde bi fark varsa orjinaldir :)

3 eylül 2018 22:30

6. Ben kadıköyde ara sokakta çakma ayakkabı satan bir yerde birkenstockları incelemiştim de taban rengi daha farklıydı, biraz daha koyuydu sanki. Kalıbı da daha genişti, birkenstock yazısı her bir terlikte değişiyordu, düzgün değillerdi. Yani ben çok düşünemiyorum farklı yerlerde yapıldığı için farklı kalıpta olduğunu, biraz saçma bir açıklama gibi geldi. Siz bence sikayet.com dan bir şkayetlere bakın. Burada da birçok süslü bahsetmişti trendyolun sahte birkenstock sattığını

3 eylül 2018 22:33

7. (yazar: spaceeng) ikisi de regular fit.

3 eylül 2018 22:59

8. bir kez de shoeboxdan almıştım. trendyoldakiyle aynıydı kalite olarak.

3 eylül 2018 23:00

9. sevgili anonim evet baktım bazı şikayetlere trendyol kesinlikle kabul etmemiş tabi. ama kullanıcılar da kesinlikle sahte demişler sadece çoğunlukla. neye göre bu kanıya vardılar detay vermemişler. o yüzden kesinlikle sahte lafına da direkt itibar edemedim. kuzenim boynerden almış aynı model değil ama detaylarını karşılaştırıcam artık en kötü

3 eylül 2018 23:01

10. trendyolda herşey sahte olabilir vallahi, parfümleri de sahte. almayın sakın kuzenim almış 300 liraya ama en fazla 5 dakika falan kalıcı buram buram alkol kokuyor.

4 eylül 2018 17:11