trendyol elite olup ayrıcalıklardan yararlanan süslüler var mı?

1. Varsa meslekleri ne aylık nası para kazanıyorlar o kadar parayı yatırıyolar

17 kasım 2021 18:04

2. Of süslü hesap açtığımdan beri elite üyeyim çünkü bütün aile benim hesabımı kullanıyor baya bi alışveriş yapılıyor ne ayrıcalığı var dersen sıfır. Sadece her kargon bedava o kadar. O da bi zahmet yani. Hiçbir artısı yok net söylüyorum bunu ne bi özel indirim ne bi özel fırsat. Yiyecek içecek hariç bu arada sadece giyim kuşam alıyorum yani bide market alışverişi yapsam iki katı harcarım ama bi anlamı yok yani. 10 tl bile indirim alamadım hiçbir alışverişimde çok ciddiyim.

17 kasım 2021 18:23

3. Eskiden 1000 tl alışverişte elite oluyordunuz şimdi birsürü saçma kural var. 3 ay içinde 4000 harcamanız lazım bide bunu 30 ayrı sipariş vererek yapmanız lazım sanırım. Ben 4000'e mk saat alsam elite olamıyorum yani. Sırf bu yüzden gidip mağazasından aldım ne anlamı var yani trendyoldan almanın. Bi kere fiyat politikası skandal. Bir gün önce 150 tl yazdığı pantolonu ertesi gün 50 ye satabiliyor. Elite özel indirimler diyorlar yalan. Elite ikinci ürüne indirim var sırf o ürünü alacaklar diye fiyatları artırıp sıfır indirim konumuna getiriyorlar. Öyle bi para emme yetenekleri varki inanılmaz.

17 kasım 2021 19:47

4. Ben projeksiyon almıştım öyle elit oldum sonra da abim arkadaşlarım vs beraber kullandık devam etti. Ben kedi maması abim bebek bezi alıyor öyle çok kolay doluyor. Tek artısı da nereden alırsan al toplam sepet 50 tl yi geçince kargo bedava oluyor. Ufak tefek şeyleri birleştirip alıyorum hiçbir şeye kargo parası vermiyorum. Zaten bu durumda da çoğu şeyi trendyoldan almak daha uyguna geliyor. Kargo dışında da bir avantajını göremedim.

18 kasım 2021 11:03