trendyol iki kez çekim yaptı, geri ödemede zorluk çıkarıyor mu?

süslüler, dün trendyol'dan 195 tllik bir alışveriş yapmıştım. sabah bakiyemin olması gerekenden az olduğunu gördüm, onlarca kez kart hareketlerime baktım, ekstra bir harcama yoktu. az önce tekrar baktım çünkü sabah bankayı arayacaktım, trendyol'un iki kere 195 tl çektiğini ve sisteme yeni düştüğünü gördüm. gece yarısından sonra müşteri hizmetleri mesaisi bittiği için sabah görüşeceğim ama daha önce başına gelen var mı? zorluk çıkarıyorlar mı, uğraştırıyorlar mı ya da geri ödeme konusunda uzun süre bekletiyorlar mı? bu arada kredi kartı değil banka kartı.

1. ay valla çok haklısın ama koca koca alışveriş sitelerinden de beklemiyor insan

11 mart 2021 02:08

2. Süslü kartına illa yatar para ama bi süre beklicen. Trendyolla görüşmen lazım önce kontrol falan edecekler ardından eğer öyle ise iade yaparlar ama banka parayı anında geçmiyor. Mesela ben cuma günü başka bi siteden alışveriş yaptım ama stokta olmadığı için iade yaptılar, araya haftasonu girince iadesi anca dün yapılabilmiş ama para kartıma yansımadı. Banka ile konuştum 7 ile 10 iş günü arasında yansır dedi ziraat. Yani bankadan bankaya değişir tabi ama anında yatmaz kartına maalesef

11 mart 2021 02:09

3. benim de ziraat, kart hareketlerimde gözüküyor şu an iki kere 195 çekilmiş ama trendyolda tek sipariş oluşturuldu olarak gözüküyor tabii. trendyol sıkıntı çıkarmazsa geç olması önemli değil, şu an o paraya acilen ihtiyacım yoktu allahtan, teşekkür ederim umarım sabah trendyolla görüşünce çözülür

11 mart 2021 02:14

4. Trendyol iadelerde çok hızlı. Hep 2 gün içinde kartıma geçti. Bunda da sorun olacağını sanmıyorum. Hatta provizyondaysa daha bile hızlı olabilir.

11 mart 2021 02:28

5. teşekkürler, içim rahatladı