trendyolda gel al noktası seçeneği kaldırıldı mi?

bende çıkmıyor 2 gündür. bayramla falan mı alakalı acaba, bekleyeyim mi?

1. Dünyanin en iyi şeyi bence ya. Mesai saatleri dışındaysanız bazen görünmeyebiliyor. Bir de bazı ürünlerde çıkmıyor.

14 temmuz 2022 09:35

2. Kesinlikle çok iyi. Evde olamayacaksam şube şube dolanmak yerine söylediğim yerden alıyorum. Doluysa görünmüyor ya da alacağınız şeyle alakalı olabiliyor firmalarla da alakalı. Başka bir şey atın sepetinize görünecek mi bakın bence

14 temmuz 2022 09:41

3. gel al noktasının kargo depolama kapasitesi de dolmuş olabilir süslü

14 temmuz 2022 09:56

4. Hayır. Ürünle alakalı. Her üründe gel al teslimat noktası seçeneği yok. Kargomat dışındaki teslimat noktaları ufak Bir komisyon alıyor. Trendyol da satış yaparken bununla ilgili kısım seçilmemişse o satıcıdan gel al noktası teslimatlı alışveriş yapamıyorsunuz. Mesai ile kota ile ilgisi yok. Kota kargomatlar için geçerli olabiliyor o zaman da gel al teslimatı seçtiğinizde o nokta dışındaki diğer noktalar görünüyor.

Anon1 o iş biteli çok oldu ama mağara serindir bu havada iyi gider.

14 temmuz 2022 12:05

5. gündüzleri evde olmayanlar için iyi düşünülmüş bir olay ama bir keresinde gel al noktasına istediğim kargom teslim edilmeden, ilçeye gelip iade döndü. sebep gel-al noktasının kotasının dolmasıymış. trendyol da arayıp alternatif sunmadı, şubeden bile alamadım yani 2 sokak ötemdeki kargo şubesine kadar gelip geri döndü. o zamandan beridir kullanmıyorum

14 temmuz 2022 23:27