tutkulu bir aşkın olduğu yabancı dizi önerisi istiyorum?

sevgilimle pandemiden dolayı görüşemiyoruz çok uzun süredir, güzel aşklar izlemeye çok ihtiyacım var. bazen dizilerde hani deriz ya bu çiftin harika bir enerjisi var diye. arada gerçek anlamda bir tutku, cinsel gerilim varmış gibi hissettirirler. öyle bir dizi önerisi istiyorum. hemen sevgili olup sevişmezlerse daha iyi olur hatta. cinsel gerilim izliyim bir süre sadece. lütfen üzerime öneri atın, aşkımı yaşayamıyorum bari izleyeyim süslüler ya.

1. süslü outlander dizisindeki aşk birebir bence dediklerini tarif ediyor. ama ben bıraktım 3. sezonun ortalarında falan çünkü sıkıldım diziden. izle istersen ilk bölümü seversen devam edersin

3 kasım 2020 04:06

2. Süslü ilk sezonu bile bitiremedim ya. Ana konu bence çok güzeldi ama aradaki aşk bana biraz vıcık vıcık geldi açıkçası

3 kasım 2020 04:14

3. ben de dizilerde ilişki başlayana kadarki süreci izlemeye bayılıyorum, takibe aldım

3 kasım 2020 04:18

4. Kesinlikle the vampire diaries. Ergen dizisi olduğunu bi kenara bırakırsak içindeki aşk üçgeni baya iyi anlatılmıştı bence. Malum kişiler sevgili olduktan sonra izlemeyi bırakırsın sonra saçmalıyor ama başları çok güzel.

3 kasım 2020 07:57

5. Normal people kesinlikle.

3 kasım 2020 08:42

6. bana bu zamana kadar en gerçek gibi hissettiren ilişki normal people marianne&connell. bütün dizi iletişimsizliklerine aşırı sinirlenmemle, "lan anlatsanıza sorunlarınızı birbirinize" diye kafalarını birbirine vurmak istememle geçti, cidden aşırı sorunlu bir ilişkileri vardı ama her şeye rağmen ne bileyim sanki benim ilişkimin ya da sokakta yanımdan geçen bi çiftin sorunlarıymış gibi doğal geldi her yaşadıkları. ayrıca oyuncuların kimyasının aşırı tutmasından mıdır bilmem o cinsel çekim olayı wow derece yüksekti bence, çiftin sahneleri de aşşşırı iyiydi ki benim böyle sahnelerde içim bayılır çoğu zaman ve çok yapay gelir, hiç etkilenmem. bu dizidekiler harikaydı.

3 kasım 2020 09:59

7. fleabag dizisinde hot priest ve fleabag diyorum <3 <3 <3 . bu kadar kalbimde hissettiğim aşk sahneleri olmamıştı

3 kasım 2020 11:37

8. Aaa evet ben de fleabag izledim çok güzeldi ama o aşk 2.sezonda. Zaten çok kısa bölümler. İzleyin bence.

3 kasım 2020 11:41

9. Zevkinize uyar mı bilmiyorum ama spartacuste herkes herkese delice aşık