umursanmamak ve acı çekmek hakkında.. umursamayan kişiye böyle bir mesaj atılır mı?

bu saatte yazıyorum ama anlatacak kimsem yok.. bir kaç gündür çok değer verdiğim biri tarafından asla umursanmıyorum.. öylece bir kenara atılmış gibiyim.. hani bir engeli de yok. ama bana hiçbir açıklama yapmadan bir köşeye attı. çok kalbim kırık görmezden geliniyorum. diyeceksiniz önüne bak ama bunca yılın üzerine hiçbir açıklamaya bile değer görülmediğimi görmek çok canımı acıtıyor. içimi soğutmak için şöyle bir mesaj atsam aptalca mı olur: “ ne varsa artık bu aralar geri plana atıldım ve hiçbir şekilde umursanmıyorum. bana düşen kalbi kırık bir şekilde bir köşede öylece belki görünürüm diye beklemek oluyor.. ”

1. hayır böyle üzücü seyler yazma onun agzına s.yım senin agzına s.yım yaz. canın isteyince yazıyosun ne hakkın var bana böyle hissettirmeye yaz . ben hep böyle yaparım sonra iyice korkup tamamen kaçarlar

2 temmuz 2021 02:28

2. şu mesajı atıp da yarın öbür gün pişman olmama ihtimaliniz yok süslü. şu an çok zorlanıyorsanız bir kağıda eliniz ağrıyana kadar buna benzer şeyler yazıp sonra da yakın.

2 temmuz 2021 02:34

3. Aman sakın yazma süslücüm. Kırgınlığını belli etmek istiyor olabilirsin ama ya umursamazsa daha da kırılırsın

2 temmuz 2021 02:35

4. @1 aslında hakedilen o ama şu an acayip bir hüzün moduna girdim.. Yılların ilişkisi gözyaşlarımı tutamıyorum en çok da hiçbir değerimin olmadığını farketmeme..

2 temmuz 2021 02:35

5. Peki nasıl belli edeceğim kırgınlığımı.. Öyle kaybolup gidecek miyim hiçbir şey olmamış gibi. Sanki her şey onun yanına kalacakmış gibi. Hazmedemiyorum..

2 temmuz 2021 02:37

6. Atmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizin telkinlerinizle Atmamaya karar verdim. Zaten takmazdı.. atsam yarın pisman olurum kesin.

2 temmuz 2021 02:44

7. Süslü atmayın kesinlikle. Üzgün olduğunuzu bilse ne olacak ki

2 temmuz 2021 02:46

8. Ne anlatıyorsam boşa umrunda bile değilim ki.. Ben sadece bir objeyim gözünde başka bir şey de ifade etmiyorum. gündeminde çok daha önemli şeyler var belli ki. Ama anlamıyorum ya insanlar nasıl böyle kolayca yıllarca birlikte olduğu birini geri plana atabiliyor başka birini bulunca? hiç mi kalbi olduğunu düşünmüyor o kişinin? En azından açıklamada bulun bir şey söyle ona bile değer görmüyor ya.. Allahından bulsun ya yüzü gülmesin inşallah..

2 temmuz 2021 02:50

9. Süslüm lütfen üzülmeyin bu dediklerime. eğer bu kişinin sizi gözden çıkardığını düşünüyorsanız kırılmanız da bir şey ifade etmeyecektir. Size Böyle davranıyor olması bunu göze almış demek oluyor aslında:(

bu sebeple asla mesaj atmayın, en güzeli o yokmuş ve hiç olmamış gibi davranın. En azından ona böyle gösterin. biliyorum başta böyle hissetmeyeceksiniz ama emin olun zamanla böyle hissetmeye başlayacaksınız.

Bir de Acı tazeyken duygular ağırlıklı oluyor ama zamanla acı hafiflediğinde mantık devreye giriyor. Böyle bir muameleyi hak etmediğinizi iyice idrak ettiğinizde gözünüzde o kişi daha da küçülecektir.

Çok klişe ama sabretmeniz lazım.

2 temmuz 2021 02:50

10. Süslüm normalde de böyle umursamaz mıydı yoksa sadece birkaç gündür mü böyle

2 temmuz 2021 02:54