yolda sokakta aralarında boy farkı olan çift gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz? kadın erkekten biraz uzunsa mesela nasıl görünüyor sizce
cevaplar
acayip gelmiyo bana aşırı fark yoksa 2022deyiz ya bunları aşalım artık kgdşlgdf
aşırı fark varsa zaten erkeğin uzun olması da yine tuhaf gösteriyo
31 ekim 2022 18:26
Onu bilmem de kısa erkek görünce aklıma direkt su geliyor götü yere yakın erkekten kaçacaksın
31 ekim 2022 18:29
Ah kanayan kalbim yaaa :( adam çok hoş çok yakışıklı ama 1.70
Ben 1.76 bi de topuklu seviyorum ah ahh
31 ekim 2022 18:29
Değiştirilemeyen özellikleri komik bulma yaşını (4) geçtiğim için beni ilgilendirmiyor. İnsanlar birbirini sevmiş, napabiliriz? Napabilirsiniz? :)
31 ekim 2022 19:29
Anlam veremiyorum hep kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Son 2 sevgilim kısaydı ve birkaç cm topuklu bir şey giysem bile direkt arada 5 cm fark oluyor. Dışardan görmeyi çok isterdim kendimi öyle. Takıntı oldu hep çiftlerin boy farklarına bakıyorum :(
31 ekim 2022 19:31
1.80 üzer erkekler neredesinizz
31 ekim 2022 19:35
boy farkıyla dalga geçmek için sığ bir ergen olmak lazım. sokakta çiftlerin boy farkına bakmıyorum açıkçası. dikkatimi de çekmiyor. toksik olmayın yeter. toksik olmayan tüm çiftler güzeldir ahah.
31 ekim 2022 19:53
Ben de dalga geçmiyorum dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünsem benden kısa biriyle olmazdım heralde. Ben sadece dışardan nasıl görüldüğünü, ne düşündüğünüzü merak ettim.
Ayrıca bence de insanların değiştiremeyeceği özellikleri yüzünden eleştirilmesi, dalgaya alınması saçmalık ve çocukca
31 ekim 2022 20:39
komik görünüyor diyenler, erkek sizden uzun olunca çok mu iyi oluyor sanıyorsunuz? 140 boyunuza 190 aramaya devam edin siz
1 kasım 2022 00:07
Süslü benim boyum 165, benden kısa adamla liseliler aşk yaşıyor kıvamında duruyorum. Yaşım da 30 üstelik. Eğer böyle bir çiftse evet, biraz tuhaf buluyorum. 180'e 175 rahatsız etmez ama.