uzun süredir kullanıyorum ve çok dayanıklı olduğunu test ettim dediğiniz blender seti markası ve modeli önerebilir misiniz?

el blenderını neredeyse her gün kullanıyorum ve bana hiçbir blender dayanmıyor. hepsi plastik, biraz zorlayınca elimde kalacak hissi veriyor. rende özelliğini de çok kullanıyorum. yok mu taş gibi blender seti? bugün grundig marka çok önerilen blenderımın bıçağı düştü ve bu 4. blenderdı. zaten rende özelliğinden hiç memnun değildim bıçağı da sabit olduğu için asla tam temizlenmiyordu. kullanımı kolay ve dayanıklı bir ürün yok mu süslüler :(

1. Smoothie blender olarak king kullanıyorum ss içinde metal kaşık unutup çalıştırdım ne plastigine ne bicagina hicbisey olmadı normal blenderi da böyleyse yorumlara bakıp sans verebilirsin belki

6 ağustos 2024 01:10

2. arzum markasının seti taş gibi. alalı tam kaç yıl oldu bilmiyorum ama en az 12 yılı var. ilk günkü gibi çalışıyor bütün parçaları.

6 ağustos 2024 01:11

3.  braun multiquick, taş gibi. kenwood triblade bir de. bosch da iyi diyorlar ama denemedim. çelik aksam ve minimum 800 devir güç benim için kesinlikle olması gereken şeyler el blenderında. sürahi blender olarak da tefal perfectmix+ kullanıyorum çok çok memnunum ondan da. buzdur donmuş meyvedir unufak ediyor.

6 ağustos 2024 01:47

4. Tefal den memnunum. Başka 2 markada motor yaktım ben de. 3 senedir dah buna bir şey olmadı bakalım

6 ağustos 2024 03:01

5. Arzumun 3 tane seti elimde parçalandıktan sonra braun'a geçtim. Uzun zamandır braun multiquick kullanıyorum aşırııııı memnunum. Rende aparatı falan var Annemin yine braun markasına ait 25 senelik bir blenderı var hala taş gibi o da mesela

6 ağustos 2024 07:21

6. Çok çeşidi var yalnız dediğim ürünün bendeki modeli (link: Braun MQ5275BK Multi Quick El Blenderı https://app.hb.biz/ov4gW7RtD7xY Şu)

Rendeleme aparatlarından da memnunum

6 ağustos 2024 07:27

7. Philips. 9. Yılı. Bu bir sürü aparatları geldi ama ben de aynı senin gibi el blenderi kullanıyorum. Aparatları kaldırdım hatta dolaba. Blenderın çıkıp yıkanan yeri var hani. orası da celik.

6 ağustos 2024 09:11

8. Tefal diyen olmuş çok şaşırdım. El blenderi fena değil. Ama geri kalanı berbat. Her şeyi elimde rendelemekten bıktım.

6 ağustos 2024 09:29

9. boschtan memnun degilim fakirden memnunum