vücudumu nasıl beyazlatabilirim?

küçüklüğümden beri açık tenliydim ve hiçbir zaman esmer olmadım. peynir beyazlığında değildim tabii ki ama çok açık buğday diyelim. geçen yaz kuzenimle yazlığa gittik ve korona olduğumuz için 3 ay orda kalmak zorunda kaldık haliyle deli gibi bronzlaştım o yaz. aradan bir sen geçti ama o bronzluk hala gitmedi yüzüm beyaz vücudum esmer sevgilim bile fark etti bunu çok ama çok komik duruyor. düzenli kese yapıyorum ve güneş kremi kullanıyorum hatta sırf yanmak istemediğim için tatile gitmedim bu yaz ailemle. bildiğiniz bir cilt beyazlatma sabunu, kremi ya da aktif içerik aha bha tarzı vs var mı kullandığınız yoksa güneş görmediğim için zamanla geçer mi bu esmerlik?

1. ay abartma geçer kendi kendine

20 temmuz 2023 13:37

2. Demek ki beyaz degilmissiniz buğday tenliymissiniz hala dönmediyse ne kadar sürer bilmiyorum ama benim tenim öyle olsa daha çok bronzlaşmak isterdim bronz ve esmer teni çok kıskanıyorum

20 temmuz 2023 13:45

3. Hamamda kese yaptır

20 temmuz 2023 13:47

4. aha bhayı bütün vücuduna nası kullanacaksın yahu küçücük şişeler.

bol bol kese yap güneş kremini aksatma kısa sürede açılırsın.

20 temmuz 2023 13:55

5. Sauna sonrası hamam + kese haftada 2 kez peeling. Bende açık buğday tenliyim çok caba serfetmeden bronzlaşıyorum. bir yerden sonra dengesiz beyazlıyorum, öyle olunca hemen bu yönteme geçiyorum. Bu arada ben yüzümü bilerek koruyorum sonra makyaj yapıyorum.

20 temmuz 2023 14:01

6. a5 peeling derken body scrub dimi? hangi marka kullanıyorsun acaba cevap verirsen çok sevinirimm

20 temmuz 2023 14:22

7. ben de böyleyim ss, esji fotolarımda apaçık tenim ama bilinçsiz bronzlaşma yüzünden bölge bölge kapkara kaldım. kollarım mesela çok koyu. güneş kremi kullanıyorum, sürekli olmasa da kese yapıyorum ama açılmadı benim tenim, muhtemelen yılların birikimi olarak bu renk oturdu:(

20 temmuz 2023 15:06

8. ss Sinoz kullanıyorum şu an.

21 temmuz 2023 01:58